Florin Badita – „Personalitatea europeană a anului”

In asteptarea premiilor „Curul de fier al anului”Euronews și European Business Summit il desemneaza pe celebrul cersetor si asistat social, Florin Bădita „Personalitatea europeană a anului”. 

 „Românul Florin Bădiţă a fondat Corupţia ucide, un grup civic care luptă împotriva corupţiei, în urma incendiului din 2015 la clubul de noapte Colectiv, în care au murit 64 de persoane. Campania tânărului în vârstă de 29 de ani a ajutat să pună capăt la decriminalizarea cazurilor de corupţie din România, cu daune totale de mai puţin de 45.000 de euro şi a descoperit mai multe cazuri de fraudă. În acest an, el a fost numit în lista Forbes 30 Under 30 Europe, Law and Policy”.

Sursa.

Pe pagina de facebook „Coruptia Ucide”, da, da … aia arogata si construita pe cadavrele copiilor alora morti in drama #Colectiv unde mizeria asta si’a pus bazele premiului primit azi, scrie:

Premiul este o validare a eforturilor pe care cu toții le facem în ultimii ani

Acest premiu este al tuturor celor care fac ceva și pentru cei din jurul lor, al tuturor celor care sunt implicați în activități civice (ONG-uri, grupuri civice sau voluntari) și a membrilor comunității „Corupția ucide . Suntem mândri de voi! (…) Felicitări tuturor celor care pun umărul pentru a aduce o schimbare benefică României. Doar dacă vom colabora între noi și ne vom ajuta unul pe celălalt vom reuși să combatem corupția

Trecand peste bucuria momentului, imi aduc aminte ca dragostea Euronews de la protestele de acum cateva luni cand a folosit alea cateva mii de de fraieri sa isi valideze premiul si mai ales a reporterului lor pentru Florin Badita, mi’a ridicat inca de atunci semne de intrebare. Bag seama ca o a stiut sa o suga corespunzator Badita.

In alta ordine de idei, ma pun in pielea celor care poate au schimbat lumea asta cu adevarat prin munca lor cinstita, cand il vad pe paduchiosul asta al carui singur merit e ca are o poveste pentru fiecare cerseala si a umbat in chiloti printr’un metrou , ca le’a suflat meritul la un premiu doar ca e „altfel”,  si zic ca:

In trista lume am ajuns sa traim!

2 comentarii la „Florin Badita – „Personalitatea europeană a anului””

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura