Hexipharma – inca o dovada in plus ca poporul asta este inert|Update

Update: cum se imparte spaga in spitale din contractele pe banii publici! Ceva ce stie toata lumea, in afara de DNA.

Imi este pur si simplu sila de subiect! Am inceput vreo doua draft’uri pe subiect … de fiecare data ajungand la concluzia ca doar trollez pe un subiect ce intr’un final in loc sa zguduie din temeli un sistem putred, in 2-3 saptamani va fi ingropat alaturi de alte multe scandaluri care oricum nu au semanat nimic intr’o constiinta colectiva disfunctionala, ca sa nu zic inexistenta!

Ca tot am deschis subiectul doar pentru a il incheia (la cererea fanilor care asteptau reactia mea in acest sens laugh ) pot sa spun ca am asistat zilele astea la o multime de petarde si teorii care mai de care mai shugubete mai ales in ce priveste „intamplatoarea” moarte a singurului personaj ce putea face lumina in tot paienjenisul asta cu iz de dejectii politico-mafiote. In tot acest timp, genocidul petrecut in spitalele din Romania ultimilor ani a trecut pe locul doi, desi mai ales prin sectiile ATI ale anumitor spitale, cum ar fi la Sfantul Pantelimon din Bucuresti, numarul supravietuitorilor il intrece doar sensibil pe cel al mortilor in mare parte datorate unor infectii intraspitalicesti bine ascunse, iar cazul nu este deloc singular.

Dar cui sa ii pese de asta?! Cine sa isi mai bata capul cu asta si mai ales de ce?! Vrem spitale nu catedrale … pentru ce?! Ca sa murim cu zile in ele?! Cui ii pasa si mai ales cine o sa raspunda pentru acest nou genocid? Da … stiu, ca de obicei mortul a fost de vina … si cam aia o sa fie tot, dupa care punem frumos batista pe tambal si o dam inainte cu rugaciuni fierbinti ca numai Dumnezeu ne mai ramane speranta.

Cam asta a fost tot ce am avut de zis pe subiectul asta fiind mult prea dezgustat de un popor ce pare a fi hipnotizat! Meritam ce ni’se intampla, se poate si mai rau!

7 comentarii la „Hexipharma – inca o dovada in plus ca poporul asta este inert|Update”

  1. „Inert” este foare politicos spus, aş merge mai departe, dar încă la limita bunului simţ(!), spunînd că poporul ăsta este un ciufut şi jumătate. Cred că nu este nevoie de nici o explicaţiune.
    Şi sînt întru totul de acord că ne merităm soarta.
    Cu vîrf şi îndesat !

    Răspunde
  2. Romania..exista un banc: un tip zbura cu deltaplanul si percuteaza Intercontinentalul, facandu-se zob; politistii: atentat de cacat, tara de cacat. Cam asa si cu genocidul dezinfectantilor:stat de cacat, tara de cacat!

    Răspunde
  3. Demult nu am mai vazut o actiune asa de manipulatoare, desfasurata pe o perioada lunga de timp si dusa prin toate spectrele posibile si care are singurul scop de a ne tine ocupati si de ce nu, de a testa poate capacitatea de erectie a romanilor, desigur o sa ziceti ca imi plac teoriile despre conspiratii laugh … nee, imi place berea la 3 litri asortata cu un gratar cu bucati de porc fragezite inainte intr-un bait suculent si aromat de cimbru, boia dulce, piper rosu, sare grunjoasa, salvie aaa dar discutam despre?! Manipulare si spalat pe maini, caci da spalatul pe maini a devenit o afacere si spalatul pe maini e mai scump decat ceea ce urmeaza sa faci dupa ce te speli pe maini, e posibil sa uiti de ce te-ai spalat pe maini ….. pentru ca trebuia sa pun bucatile de carne de porc suculente pe gratar, dar cu ce ma spal pe maini, cu sapun lichid sau cu sapun din pod facut de soacra-mea acum ceva ani, cand mai traia, D-zeu s’o odihneasca?!
    Acum, toata lumea a ramas la imaginea cu acele bidonase de sapun lichid pe care scrie Hexi…. si ca doctori cand opereaza nu s-au spalat pe maini cum trebuie, de parca igiena intr-un spital se reduce doar la spalatul pe maini?!
    Oricum nu mai conteaza, concurenta a fost eliminata, psihic intai apoi si fizic deja e teren viran, si unii deja isi freaca mainile spalate sau nespalate.
    Dar cel mai tare este acel martor(a), modesta, cu Matiz, bun samaritean si pe deasupra competenta, dubios de competenta, dubios de atenta la detalii, exact cele necesare. De ce zic asta, pai e simplu, odata martorul absolut competent existand s-a vazut; au strans repede jucariile si…. au uitat jumatate de masina imprastiata pe camp, acolo ceva pinioane, asa ceva?! Ma intreb daca masina era asamblata inainte de accident?! Voua nu vi s-a parut ca totul e asa de CONVENABIL? Oare de ce ni se serveste spectacolul asta tocmai acum?! Oare ne cred asa de imbecili EI? Scuze!

    Răspunde
  4. pai lumea e mucles, fiindca romanii sunt curajosi inca din negura timpului – ne cacam pe noi de frica daca auzim orice despre servicii, si ne inghitim limba in gura.. o mana de securisti activi sau afiliati prin spirit si actiune securistilor cu acte, se pisa pe noi cu jet, iar noi doar ne rugam in gand sa-si scuture jetul mai bine, sa fie mai imprastiat, precum intr-un banc vechi si tampit – misto e ca tot noi le platim berea , ca sa aiba presiune. o fi bine si asa, sa asteptam sa coboare dumnezeu din ceruri sa salveze niste fricosi.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura