#rezist … chiar si maro in izmene?!

Spre surprinderea mea si poate a multora in rest, dupa perioada lunga de timp de cand Romania (si mai ales capitala) parea o tara sub un constant asediu anarhic in care protestele organizate spontan cu zile inainte si o regie bine definita nu mai conteneau, totusi Romania pare a intra pe un oarecare drum al normalitatii ajutata de jandarmerie si alte forte de ordine care s’au pus in sfarsit (desi nu mai speram) pe impartit amenzi baietilor astora care confunda democratia cu anarhia …

sursa: epochtimes-romania.com

Sper sa se tina in continuare de treaba ce o au conform legilor in vigoare si la nevoie sa imparta fara frica si niste pulane dupa ce baga eventual si site’ul de cultura la duba, ca in felul asta, facem si liniste si bani la buget, fie si din aia multi ai lui Soros! laugh

Hai baieti, sa vedem cat va #rezista izmenele de amu inainte ca din cate se pare s’a cam gatat cu anarhia! 

3 comentarii la „#rezist … chiar si maro in izmene?!”

  1. Interesant ar fi sa aflam daca a platit amenda, daca a platit-o persoana sau sponsorul, daca nu a platit si i s-a rupt ce a patit?!

    Apoi bai frate, nu scapa astia de tipizatele ale de PV stupide de pe vremuri exista atatea solutii sa nu mai scrii de mana!
    Aici unde sunt acum, am intrat pe un interzis acum vreo 3 saptamani, m-a oprit un echipaj, mi-a cerut actele, croatul mi-a vorbit intr-o engleza brici, I-am dat actele, a venit inapoi dupa 5 minute cu ele si un PV, ca sa zic asa, scos la imprimanta, ceva ca eu nu am coborat sa vad, avertisment, spre surpriza mea mi-a zis ca peste tot sunt camere si sa fiu mai atent altadata pentru ca sanctiunea normala e mult mai mare. Nu stiu, poate am avut noroc, dar mi-a placut.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura