Cand afli ca ai contat?

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

3 Responses

 1. Victor says:

  dar de ce conteaza atat de mult cat contezi tu pentru altul? asta n-am inteles niciodata la oamenii pe care i-am intalnit, nevoia asta de a fi in randul lumii pentru a se stii daca nu iubiti atunci macar acceptati.

 2. demon says:

  Pentru ca unii dintre noi sunt mai putin egoisiti decat altii. Daca toti ne’am gandi doar si numai la noi, atunci unde dracu ar ajunge lumea asta? Daca tu crezi ca postul meu facea referire la faptul ca imi place sa ofer imagini false doar si numai pentru a fi ceia ce nu sunt in realitate, te inseli amarnic smile Si btw … cand ai sa inveti sa te iubesti mai putin, poate ai sa afli un raspuns.

 3. Victor says:

  hai, sa fim seriosi smile))

  parerea mea este ca motivele pentru care oamenii vor sa stie ca inseamna ceva pentru ceilalti este teama de singuratate si/sau orgoliul de a se sti importanti in ochii altora. unii oameni isi dau seama de asta, majoritatea nu. asta stiu deja, ce nu stiu este de unde pleaca nevoia asta, de ce este atat de important, de asta te intrebam.
  in legatura cu egoismul…am citit printre randuri ca tu crezi in Dumnezeu asa ca o sa-ti raspund logic, bazandu-ma pe una dintre cele 10 porunci. acolo se spune sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti. atunci daca tu te iubesti prea putin sau deloc nu ai cum sa iubesti mai mult nici pe cei din jurul tau. si asta poti sa o intelegi de la o prima vedere aruncata asupra lumii, sunt atatia oameni neincrezatori in fortele lor care dau vina pentru aceasta lipsa de actiune pe seama lumii si a racelii ei.
  ideea e ca atunci cand te iubesti mult, tii prea mult la sufletul tau ca sa poti sa faci rau celor din jur si incerci sa faci in asa fel incat sa impartasesti din iubirea si fericirea ta si celor pe care ii intalnesti. dar asta pleaca din iubirea de sine, adica din egoism, insa dintr-un egoism pozitiv daca vrei.

  …am inceput sa-ti citesc blogul pentru ca m-a intrigat ideea de demon. mi se pare insa ca eu sunt putin mai demon decat tine smile)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.