Chrome ma dezamageste din nou

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

10 Responses

 1. Malin says:

  Multumesc pentru link! Eu lucrez cu 2 browsere simultan. Chrome unde am putine tab-uri si n-am belele si OperaNeon unde deschid 20-30 de taburi de multe ori.

 2. ice4you® says:

  Cand e relevant, de ce nu?! smile Cu placere! smile

  Am auzit eu ceva de un nou proiect Opera pentru desktop, dar sincer sa fiu inca nu l’am testat ca din cate am inteles e tot Chromium based, deci nimic nou ci doar inca o clona de Chrome + ceva Maxthon din cate zic unii.

 3. cola says:

  Nu e de la Chrome , man .. am probabil undeva la 150 tab-uri deschise simultan in permanenta (stiu, e dileala, dar dupa ce am creat tone de bookmarks tin deschise toate paginile relevante pentru chestiile cu care lucrez in perioada respectiva).. a intepenit extrem de rar, eventual cand sistemul era oricum instabil .. ca mananca memorie ca porcul, si e lent, e alta poveste .. stiu ca intra in conflict cu placa video uneori – iar nu stiu, depinde ce grafica ruleaza site-ul in cauza .. streaming-ul video iar se pare ca ii aduce la exasperare, dar pentru pagini normale, n-are nicio greata ..

 4. ice4you® says:

  Nu e primul pc la care patesc si nu sunt singurul, exista pana si tutoriale cu cateva solutii care pot tine sau nu. Cum ziceam, sistemul e rock solid, il forjez intensiv in aplicatii foto/video/grafica care sunt cpu/ram/vga intensiv … nu maraie la nimic. De asemenea cum am zis, cu alte browsere e ok … in afara de Chrom care intepeneste aleator, odata la cateva zile, dar este enervant ca risc sa pierd ce lucrez in paralel. In rest dupa cum stii nu sunt deloc novice mai ales pe partea de hardware. laugh

 5. Vasile says:

  Ceva dreptate are Cola, nu e de la Chrome, e ceva nepotriveala RAM cu restul sau ai ceva setari personale prin bios tot vizavi de RAM

 6. cola says:

  Te cred, eu îți spuneam doar starea de fapt de la mine, și pe desktop și pe laptop.. chrome-ul e destul de solid și testat.. suspectez să mai aibă poate scame pe opengl , sau cum alții sugerează pe net, sincope pe legătura de net slabă, mai ales wifi.. oricum topica pare frecventa pe web..

 7. ice4you® says:

  @Vasile: BIOS’ul la DELL pe partea de fine-tunning e ca si inexistenta ptr ca nu poti seta mai nimic. Am testat RAM cu PRIME95, MEMTEST, Memory diagnostic: 0 errors. In rest cum iti explici ca e stabil rock’solid, in PS de exemplu am setat 10Gb ram ca memorie de lucru si e ok. In rest toate merg unse

  @Cola: plauzibil ceva pe partea de software in rest, la o reintalare pe curat o sa vedem ce si cum. Oricum, e si ramane o mizerie, pacat ca nimeni nu mai investeste in dezvoltare si am ramas doar cu Chromiun shit pe cap. P.S. Conexiunea de net e stabila.

  Oricum va multumesc prieteni ptr sfaturi!

 8. Vasile says:

  Ce sa zic Chrome are “talentul” de a folosi la maxim RAM-ul din comp si de asemeni de a scoate cei mai rau din sistem la suprafata sad , uite eu acum rulez pe o vechitura de laptop cu i7 gen 2, 8 Giga de RAM DDR2 nvidia 8600 win 10 pe 64 si nu am avut niciodata probleme cu Chrome, desi deschid cel putin 30-40 de tab-uri si cam tot ce am instalat prin el in acelasi timp plus un VMware, desigur cateodata merge greu da nu crapa de tot.

 9. ice4you® says:

  Cum ziceam, cacatul asta de Chrome o arde aiurea cand il apuca pe ce nu ii place, nu conteaza generatia din care face parte un PC. No pana la urma ii un cacat de browser, sincer nu sufar deloc de lipsa lui, am trecut pe Firefox si aia e.

 10. La mine nu prea a tipat chrome in ultimii ani. E drept, ii dau la RAM… si la pranz si seara :O
  In plus, ca sa-l scap de griji i-am tras SSD. Face diferenta ori de cate ori nu se foloseste flash. Cand e ceva legat de adobe… am pus-o!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.