Cine mai rade de Veorica de la Videle acum?

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

8 Responses

 1. Sorin says:

  Astfel de analfabeți conduc țara !!!
  Și cetățenii, în imbecilitatea lor de care dau dovadă, se pare că nu pricep că cei din conducerea superioară au grave probleme de sănătate psihiatrică. Spun că cetățenii sînt imbecili pentru că acceptă să fie conduși spre dezastru.
  E ca și cum te-ai urca într-un taxi al cărui șofer este un scăpat de la ceva azil de nebuni. Chiar aveți curaj să vă suiți într-o astfel de mașină ??
  Chiar acceptați să fiți conduși de persoane care necesită un consult și obligatoriu un tratament psihedelic ??
  Deci chiar așa de Tembeli trebuie să fim ???
  Nota bene:
  excepție face toți participanții acestui blog, inclusiv cei care doar citesc… smile

 2. Marius says:

  Meh, la minutul 2 m-a pierdut. Cumva, e un pic pe invers sau are emoții, tuuuu?!

 3. Redoo says:

  Bo$$, e o mica mare diferenta aici…lache asta flausat e o laba bagata in fata de credintele si oportunismul propriu si personal, manevrat de diversi. Muie asta nu reprezinta pe nimeni legal, iar faptul ca o arde aiurea in engleza nu e neaparat deranjant..nu-i limba lui materna. In schimb, vaca de viorica ne-a luat pe semnatura, e motul kktului….in rest, sunt total de acord cu Sorin.

 4. ice4you® says:

  Desi nu aici tintisem cu articolul asta …

  Boss … te inseli aici! Cata vreme lache asta e luat de bun, citat prin presa de dincolo, luat drept voce/reprezentant a ceva/cineva cum ar fi o miscare civica deloc de neglijat, nu e chiar pe persoana fizica, ba dimpotriva! In ce o priveste pe Veorica, din cate stiu eu, nici in Videle engleza nu e o limba nativa! Desi ai doaar impresia ca imi e mie draga si o spal in toate apele, interesant este ca nici dracu nu se pune in situatia ei o secunda si sa se gandeasca cum e sa iti numele toti vorbele si sa asteapte doar sa iti iasa un porumbel ca sa aiba subiect de bascalie, de parca asta e si singura durere in tara asta.
  In rest, sunt 1000% de acord cu Sorin!

  @Marius – a recunoscut ca lui ii plac fetele, dar mai mult baietii! curtsey

 5. Redoo says:

  N-ai cum sa te pui in locul lu’ viorica…ai nevoie de lobotomie

 6. ice4you® says:

  Aia ziceam si eu de Ciolos, da uite ca unii au reusit totusi sa se puna … give_rose

 7. cola says:

  Nu te mai obosi, tovarășe Ice .. unii gândesc cu ficatul, cu fierea , sau cu intestinul gros .. e greu pentru mulți să admită că pariază pe cai morți, fiindcă, nu-i așa, toți românii se cred deștepți, morali și curajoși ..

 8. ice4you® says:

  Tovarase Cola, inca mai cred ca a ramas ceva in poporul asta in afara de alea enumerate de tine. Bag seama ca din pacate, nu a ramas mai nimic si de asta ma conving de la o zi la alta.
  hi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: