Coalitia de guvernare va avea candidat comun la prezidentiale

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

6 Responses

 1. cola says:

  Tudorel Toader .. singurul cu suficient curaj să miște ceva in țara asta .. la Tăriceanu mă pot aștepta să se mai însoare/divorțeze de vreo 2 ori, și i-ar mânca din timpul scurt la președinție ..

 2. ice4you® says:

  Multa lume il vrea pe Plesoaianu … eu zic ca nu e momentul, iar in ce il priveste pe Toader, el e bun acolo unde e locul lui acum pentru ca de ministrul de justitie va fi nevoie la greu daca vrem reforma! smile Tariceanu e ce trebuie pentru a avea vreo sansa alianta, ca altfel, sincer, parca vad ca ne alegem cu Julien … In loc de spiralele lui Julien … prefer sa ma uit la nuntile lui Tariceanu. wacko

 3. cola says:

  Ba io prefer pe Tudorel .. trebuie reformată toată societatea, nu doar justiția .. alea cu piața liberă, cu economia, etc, le-au rezolvat alții pentru noi, tot ce mai putem face e să ne schimbăm modul de a respecta competența și legile ..

 4. ice4you® says:

  Sunt de acord cu tine, insa ca si mine sti foarte bine ca se fac niste calcule seci cand vine vorba de alegeri, iar un candidat in partea PSD ar rupe in mod cert coalitia si nici sanse mari nu ar avea, pentru ca daca electorarul PSD este unul docil care urmeaza linia partidului, electoratul de dreapta este unul mult mai dur iar ruperea lui de la a alege iarasi “raul cel mai mic” numai asa se poate face, spulberand in momentul ala si ce a mai ramas din sansele dulapului si ale lui Julien care vor ramane cu praful userist de pe toba. Reformarea poate sa vina cu ajutorul unui guvern din care Tudorel sa faca parte in continuare, puterile unui presedinte sunt limitate in privinta asta. smile Sa il lasam pe Tariceanu sa isi ia partea, ca e cumva normal sa fie asa, pentru ca altfel ALDE ar deveni copii de mingi si sincer, nu mi s’ar parea nici corect si nici ok. Au colaborat ok pana acum, Tariceanu e omul cu care poti juca in echipa … calculele sunt facute … eu zic ca primul obiectiv e sa scapam de pleava userista si restul de mizerii pentru ca sa putem zice ca ne apucam de ceva curatenie si schimbare.

 5. cola says:

  Eu n-am speranțe d’astea .. dacă m-aș alege eu însumi prezident, aș mulțumi tefeleii instant – serviciul militar obligatoriu, defilări obligatorii de 9 mai, 23 august și 1 decembrie, că sunt mari amatori de mitinguri, permis de conducere în condiții de permis port armă, săptămâna de lucru și de școală de 6 zile, justiție ca pe vremea lui Hammurapi – ochi pentru ochi și dinte pentru dinte .. și mai am, doar să fiu ales laugh .. nu am nădejde să se bage Tăriceanu la măsuri din astea laugh

 6. Marius says:

  Pai si mustaciosu’?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.