Corespondenta din spatele transeelor puterii

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

7 Responses

 1. vasile says:

  Ba, tara cu un popor de rahat am ajuns, suntem atat de senili si pute a prosti la toate colturile. In loc sa ne spalam pe dinti si pe dupa urechi, seara si dimineata, belim fasolea cat e ziua de lunga si ne uitam in gura la toate slugile care ne zvarl cu rahat in ochi si noi ce facem, ca oile prin boscheti, plini de scaieti, cu ochi umezi de vaca bolanda asteptam dezvaluiri despre Dragnea, de unde drecu ba! O poza au avut si au pus’o prima. Ia sa fi avut una cu Dragnea calare pe mistret, o faceau icoana si se inchinau la ea o luna pana sa o publice laugh Saliveaza toti la poze cu obosita aia, ba da’va naibi ca e plin feisbucu de cocalari cu femei si masini tunate, bine aia’s natarai sparg bani in Mamaia sau la Predeal, n-au viziune de o Brazilia, aiurea… D’aia baieti cu cap sparg bani pe afara, discret, ce dracu sa faci la noi nu poti sa tragi o besina ca vine Rise la analiza… bine d’aia selectiva ….#fimeargreata.

  Glumesc! Romaniii sunt niste geniii!

 2. cola says:

  se bat astia precum curvele pe centura, invocand motive de moralitate .. dragnea apara valorile tradionale ,resursele offshore, capitalul romanesc, si vedem ce rahat a iesit .. iohannis lupta impotriva infractorilor, el fiind un infractor cu mai multe dosare penale (ne-am lamurit cum au fost ele musamalizate) decat orice clan interlop din romania .. securistii sunt asa de patrioti, ca s-au incurcat in propriiile tradari, si nu mai stiu cum sa faca sa para ca sunt loiali si americanilor si nemtilor si francezilor si evreilor, ba chiar si rusilor , in acelasi timp .. ne pierdem timpul cu astia , ca de inteles , am inteles toti ce si cum ..

 3. radu says:

  Eu v-am zis ca am vazut batai intre maimute la zoo mai bine organziate decat asa zisa cafteala dintre putorile centuriste de la noi si voi nici acum nu ma credeti…butaforie eftine, in spate se trag sforile…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: