Cum se finanteaza iadul?

Raiul are resurse nelimitate. Divin powa!

Cu iadul e mai greu, pentru ca are nevoie de bani de finantare pentru ca serverele pe care este gazduit sa va bucure pe voi nu merg cu energie divina a raiului ci cu bani … de care or fi ei, bani sa fie. Ca sa ii procure o sa dati din cand in cand (in limite de bun simt) peste posturi sponsorizate sau link’uri profitshare care nu vor fi mascate cu prescurtari gen bit.ly sau alte balarii ci chiar asa, cu un cinstit: profitshare!

Ce este profitshare?

Un mod legal de iti produce banii pentru intretinerea site’ul … practic … voi cumparati un produs iar noi primim un comision pentru asta! Mai multe aflam de la ei …

Ce este Profitshare?

Profitshare este o rețea de afiliere ce permite afiliaților realizarea promovării online pentru advertiseri pentru a câștiga bani. De fiecare dată cand un advertiser înregistrează o conversie ca urmare directă a recomandării sau a influențării deciziei unui utilizator de internet, prin promovarea pe care un afiliat o realizează, acest afiliat va fi recompensat cu un comision în Profitshare de către respectivul advertiser. Comisioanele pot fi calculate ca procent dintr-o vânzare mijlocită de afiliat, în cazul vânzării de produse/servicii de către un advertiser, sau ca sumă fixă în cazul lead-urilor. Lead-urile sunt toate acele conversii urmărite de advertiseri, pentru care promovarea directă vizează altceva decât realizarea de vânzări.

Ies mai ieftin daca cumpar din alta parte?

NU! Comisionul respectiv nu va este imputat voua sub nici o forma, nu platiti nimic in plus, noi primim un comision legal pentru care platim taxele si impozitele legale statului de la partenerii nostri in urma faptului ca le’am trimis un client. In general link’urile de profitshare apar in articolele care fac vreo recenzie a unui produs cat de cinstita si obiectiva se poate. Nu avem nimic de castigat daca pupam in cur pe cineva, cum nici de pierdut.

De ce as da niste bani acestui site, chiar indirect?

Raspunsul la acesta intrebare il stiti doar voi, posibil sa fie acela ca va ajutat in luarea unei decizii sau va oferit niste informatii pentru care cel care a scris un articol a pierdut timp si bani pe un server de gazduire? Voi decideti toate astea, noi doar va multumim si ne bucuram de orice recompensa fie si verbala pe la comentarii.

La final:

Va multumim tuturor celor care sustin acest site online indiferet de contributia voastra sau sursa de finantare!

Atentie/Disclaimer:

Acest site este un blog personal care nu a fost creat pentru profit! Finantarea lui benevola ne ajuta sa il mentinem online insa nu este obligatorie pentru absolut nimeni! Nu ne imbogatim si nici nu ne’am propus, insa va multumim pentru suport! Eventualele nemultumiri datorate achizitionarii unui produs de la partenerii nostri nu ne pot fi imputate noua sub nici o forma deoarece noi am facut doar niste recomandari din punctul de vedere al unei experiente personale si nimic mai mult!

Va multumim!