Despre cand muzica avea si o poveste|Revolutie pe beat

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

6 Responses

 1. Malin says:

  Ce e asta frate? Pai de manele nu zici nimic?

 2. ice4you® says:

  In urmatorul episod! laugh

 3. Redoo says:

  Frumos. Stiam doar o parte din poveste.

 4. ice4you® says:

  Ma bucur sincer ca ti’a placut povestea! smile Mai am cateva la fel de interesante, poate imi fac timp de ele. In alta ordine de ideii, nu trebuie ratat ca si continuare a povestii acestei revolutii nici filmul asta …

  Este povestea lui 2pac, un alt exponent al revolutiei beat’ului ce in Straight Outta Compton apare doar fugar. Sunt momente de istorie ce merita stiute. smile

 5. Delia says:

  Mălin mi-a furat comentariul!!!

 6. Alex says:

  Mai, asta-i mereu cursul: lucrurile par sa aiba mai putin sens. Asta nu inseamna ca nu au, ci eventual ca nu-l mai vedem noi.

  Daca vrei sa discutam despre “muzica cu o poveste in spate”, hai sa incepem de la muzica clasica. Ce zici, te iau cu Alle menschen werden bruder (n-au umlaut pe tastatura)? Este destula respiratie universala la Beethoven? Sau chiar uvertura 1812 a lui Ceaikovski, are destul sens? Ai un razboi intreg “povestit” acolo.

  Pe linga astea, maimutarerile roacherilor care se picteaza pe moaca si poarta tepi pentru a parea duri sunt .. cum sa zic, pistol cu apa. Generatia crescuta cu Ceaikovski avea senzatia ca metalistii is niste prosti care asculta muzica fara continut, nu stiu daca-i destul de evident *pattern*-ul sau mai reformulez.

  E perfect posibil si ca mesajul social al zilelor noastre sa se fi mutat dinspre muzica inspre alte forme de manifestare, hm?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.