Exista minuni! Daca tu … crezi si … faci sa devina!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

2 Responses

 1. Constantin says:

  Pentru inceput tin sa-ti multumesc pentru urarile de bine, urari pe care t-i le “urez” si tie si familiei voastre. Apoi draga prietene, (si aici tin sa subliniez rarul cuvant “prieten” caci sunt pe cale de disparitie)as dori sa-mi exprim in scris nespusa bucurie de a fi liber caci Libertatea este cel mai de pret cadou pe care n-i l-a oferit Doamne Doamne.
  Stii… atunci cand esti “privat de libertate” realizezi ce minunate sunt momentele banale din viata de rutina. Iesitul dupa paine dimineata smile, micul dejun in familie, o cafea cu femeia dimineata pe fundalul unui Smooth Jazz, aerul curat de munte, precum si cel toxic de colonie smilecare trezeste in mine tot felul de amintiri interesante… imbaierea unui copil privindu-i bucuria in ochii plini de viata, ochi pe care noi cei “maturi” am pierdut-o din orgoliu fata de “ochii lumii”, nu stiu….sunt atat de mult miniuni in viata mea si a ta, a noastra a oamenilor, dar minunile nu sunt facute pentru ori si cine, caci nu toti au ochi sa le inteleaga sau urechi sa le priveasca smile
  Nu ma simt special, nu vreau sa filozofez lucruri simple probabil in mintea orisicui, insa veau sa ma exteriorizez putin , sau mai bine sa imi destainui bucuria de a fia Sot, Tata, de a fi OM.
  Iar aceasta filozofie seaca despre viata, viata mea de fapt este o filozofie a sufletului vazuta cu inima, simtita cu sufletul, nu una intelectuala privita cu mintea

 2. Demon (powered by ice4you) says:

  Ma bucur sincer pentru toate astea Constantin, cuvintele tale sunt frumoase si din ce citesc, transpuse din realitatea ce o traiesti! Cum am spus, aveti grija sa nu uitati nimic din toate astea niciodata, pentru ca sunt echilibrul ce maine o sa va gaseasca tot impreuna, bucurandu’va la infinit de lucruri frumoase, la care le ve’ti schimba doar nuanta, esenta insa ramanand aceiasi!

  Ati facut o minune sa devina … aveti grija de acum de ea doar! ;)

  Cu bine draga prietene, fi binevenit liber (si) in universul asta! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.