fuKING NEWS: PONTA INVINUIT OFICIAL

Se ascut cutitele intre palate … aparenta pace de cateva luni care incerca sa acopere un rahat colcaitor a puscat astazi … Tonta e pasibil si el de brutarie!

Oare niste mir ar rezolva ceva?!

Mie mi’a placut ca prim-ministru … poate a fost cel mai bun de dupa ’90 incoace (nu imi retrag cuvintele) dar daca e sa fie vinovat de ceva si instanta decide asa … atunci e cazul sa isi faca frumos bagajelul si sa se duca in locul guzganilor ce tocmai au fost eliberati pe motiv de arest la domiciliu.

Armata clonelor este asteptata la mobilizare prin toate pietele tarii! Tot ce avem nevoie acum e o destabilizare politica pentru ca in rest … le avem pe toate!

Cum ar zice prietenul meu Radu

Suntem in caca pana la gat si valu vine , nu gluma!

P.S. Ca venit vorba, Radule ce ziceai de reconcilierea aia nationala?!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

 1. Radu says:

  Daaa, se cam nasuleste problema. Taman acu cand se incinge iar tarata in Ucraina si pdlacheii depun motiune de cenzura. File-ar natia cum se nemerira ei ixact in ziua cand ii luara pe Monta si menestrelul marilor nerealizari la un pahar de declaratii in antecamera Beciului.
  Si bineinteles cine spumeaza de zor? Monicuta sapte sticle de JB.
  Si mie mi-a fost simpatico, a facut destule lucruri bune dar acum e pe faras si zau ca nu se intrevede niciun prim sinistru mai acatarii.
  Pariu ca vor fi luati prin ricoseu si numitii Blaga, Gorghiu si Orban, ca sa arate Laura ca e echidistanta si nu face discriminare la catuse.
  Dap, ideea lu’ Chireac tocmai e flatline. Sange pe pereti cu tona…

 2. ice4you® says:

  Sa imi arate mie din toti aia ce ne conduc unul care sa nu fi fost implicat in vreun cacat! Daca e sa o luam asa … nu exista nici unul nevinovat printre ei ci doar nedescoperit inca … iar in ritmul asta nu avem sanse ca in urmatoarea decada sa mai avem vreun prim-ministru! Nu zice nime sa nu isi traga ponoasele daca ii vinovat de ceva … iar asta numai instanta va urma sa decida … dar de ce dracu oare reusim sa ne dam cu ciocanul peste genunchi de fiecare data cand lucrurile prin un pic de contur intr’o oarecare directie?! O schimbare de guvern si prim-sinistru in urmatoarea perioada ar insemna un haos total … un dezastru la toate nivelele pentru ca ne aflam intr’o perioada de tranzitie extrem de sensibila la orice balcareala politica, dovada sta cursul EU/Leu care a fost imediat speculat pentru ca leul se afla intr’o perioada destul de slaba a lui.

  Dar ce sa priceapa cretinii?! Ce sa inteleaga armata clonelor al carei Dumnezeu ala negru de respira greu e Codruta … prima stea de pe bolta insetelata a cinstei?!

  In ce o priveste pe doamna Monica Balaceanca Macovei … spaima sticlelor de Jidvei … cred ca cel putin pe moment o putem ignora si bine ar fi sa isi vada de paharele domniei sale ca dosarul cu banii negri de prin campania electorala e pe rol si nu stiu de ce presimt eu ca nu doar ala.

  In rest da … cred ca o sa se dea in curand strigarea prin noul PN(D)L.