Germania aproape de sfarsitul unei epoci

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

11 Responses

 1. Tare mi-e că tot sistemul european politic… se va schimba in deceniile urmatoare, nu doar germanica smile

 2. vasile says:

  Un articol plin de insinuari nefondate, adica ce vrei sa zici Stimabile? S-a dus Mandolina la Merkel si i-a cantat de prosteala?! Se vede si umbra de la maimuta! rofl Parca dupa vizita asta a turnat-o pe Viorica de tradare?! good

 3. Redoo says:

  Asa se intampla cand te tragi in poza cu Sica. Acu ce sa zic, destul destul de malititios si tu cand vine vorba de jermania si dă etnicii germani…si nu inteleg de ce. Bine inteleg dar ma fac ca nu.
  App de problemele nemtilor, zic ca au capacitatea sa treaca peste.

 4. cola says:

  Se descurcă ei nemții, oricât de antipatici îmi sunt ei mie .. noua revoluție industrială o să-i ajute .. pentru noi o sa fie nasol, că o să ne batem parte în parte cu roboții, așa cum acum ne batem intre noi sau cu autoritățile .. nemții, monotoni și mărginiți precum un șir convergent, nu vor avea probleme .. dar să nu mai importe material genetic din alte părți, că le crește gradul de nonconformism ..

 5. ice4you® says:

  @Marius – daca schimbarea aia nu vine cat de curand, visul ala al UE o sa devina cosmar. Din nefericire defetismul promovat mai ales in randul tarilor din est si amatorismul politic ipocrit va face loc incet si sigur miscarilor extremiste si ultranationaliste care niciodata nu au adus nimic bun, istoria vechiului continent fiind construit pe asta!

  @Vasile – mea culpa, meitre! sorry

  @Redoo – a, da, clar sunt malitios! laugh Nu stiu unde am zis ceva de etnici, dar in mod cert e unul pe care l’as da de pomana altora sa se bucure de un sas bun! laugh
  In rest, da, nici macar nu imi trece prin minte ca Germania nu ar avea capacitatea sa iasa din rahat, problema mea e ca de obicei cand se apuca de treaba, primul lucru e ca astia incep sa se cam uite peste gard pe la vecini sa vada cam ce si de pe unde ar putea sa ia ce au nevoie ca sa se reconstruiasca. Partea proasta e, ca nu se opresc doar la uitat! wink Istoria e curva care ne invata asta!

  @Cola – in cazul unei tari puternic industrializate cum e Germania, cei 3 R care stau la baza unei revolutii industriale (Restructurare, Reconversie, Rentabilizare) lovesc adanc in toate ramurile! Asa cum ziceai tu, pentru a reconstrui ai nevoie de ruine! Ei bine, ruinele alea necesita sacrificii dure care de obicei sunt luate in plin de pulimea care este insignifianta in fata nivelarii noului, pentru ca odata pornit procesul, acesta nu mai poate fi oprit si nu se poate face treptat ci doar pe varianta hard-core in ordinea celor 3R de baza. Usor nu va fi, Germania in mare parte a fost ridicata si sustinuta de industria AUTO, care a fost motorul economiei. In momentul asta, cel mai crancen lovita in Germania de noua Revolutie Industriala este exact aceasta ramura a industriei care se zbate sa reziste inca, dar tare imi e ca mai multe orase din Germania vor avea soarta Detroit’ului in viitorul apropiat, pentru ca cel putin in ultimii 20 de ani, nemtii cei cinstiti nu au facut decat sa isi fure singuri caciula si in loc sa investeasca in tehnologie, au preferat sa fure/triseze/insele pe toata lumea, ca acum sa isi dea seama ca au reusit sa faca asta pana si pe ei! In toata perioada asta au facut doar bani pe care nu i’au reinvestit in tehnologii noi, culcandu’se pe urechea prosperitatii. E, acum probabil ca o sa le vina nota de plata si tare imi e ca mica nu o sa fie.

  • vasile says:

   Stimabile, nu stiu la ce gradinita ai invatat da’ cei 3R erau; Reciclare, Refolosire, Reconditionare si oricum dupa urmatoarea apocalipsa economica n-o sa ne mai ajute dacat regula celor 66R wink laugh

   • ice4you® says:

    Aia era cei 3R comunisti care in ziua de zi sunt caaaah! Cine naiba mai refoloseste/reconditioneaza ceva si mai ales, cate produse mai pot fi folosite reconditionate? Astia 3R de care vorbeam eu, sunt de rit capitalist! laugh

    In rest de acord cu tine! laugh

 6. Redoo says:

  Au încercat nemtii de vreo trei ori cu arma sa mai adauge niste lebensraum si nu le-a prea mers. Acum, o ard diplomatic si economic si se pare ca le merge ceva mai bine. Zici tu ca or sa treaca iar la puscoace daca incepe sa scîrțîie treaba? Aia e, al treilea reich trebuie facut, globalizarea e singura directie..

 7. ice4you® says:

  Al Patrulea Reich, ca al de al treilea a murit odata cu Hitler intr’un buncar … sau nu! laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: