Ghita, Sebastian Ghita … nu mai trebuie sa plece in Costa Rica!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

7 Responses

 1. Redoo says:

  Ce facem boss, punem caricaturi?

 2. ice4you® says:

  Sa parem macar inteligenti, ca la mine in alea pana in 8 clase ca votant al ciumei rosii … n’am stiut d’astea.

 3. Marius says:

  Păi băiatul s-a tras de șireturi degeaba p-acolo? Hai mă… era o șansă să se mai trieze din ei dacă ieșeau ceilalți la guvernare. Măcar aveam nume noi pe scenă. Dar deh…

 4. ice4you® says:

  Marius dragul meu, stai linistit, nu auzeai nimic, ca gurile rele zic ca oricum la toate voturile pentru modificarile alea din justitie, tot timpul au fost considerabil mai multe voturi decat ce puteau da PSD-ALDE! laugh Las’o asa ca e bine pentru toti! laugh

 5. Mălin says:

  Stai puțin că eu nu prea înțeleg. Sunt mai greu de cap de felu’ meu și am nevoie de o lămurire. Kovesi asta e dumnezeul justiției? Ea centrează și ea execută? Din câte știu eu, sper că n-am uitat, într-un stat de drept puterea în justiție e diferențiată și fiecare are rolul său. Achitarea o dispune un judecător, iar un șef de parchet n-are legătură directă cu achitarea.
  Dacă e să mă iau după ce sugerezi cu caricatura aia aș spune că și Tăriceanu a fost achitat tot de Kovesi nu? Sau aplicăm dublul standard ca peste tot în socialism de altfel. Dacă e de-al nostru mukles, dacă e de-al lor punem toate tunurile pe el.

 6. ice4you® says:

  Kovesi se indentifica cu DNA, DNA a facut dosarele pentru aia amandoi, amandoi sunt liberi datorita dosarelor de cacat si a lipsei de probe dupa caderea protocoalelor cu securitatea, pentru ca in sfarsit in Romania pare a se fi schimbat ceva si judecatorii incep sa fie tot mai liberi sa poata da sentinte si sa ceara dosare cu probe in urma unei munci reale de ancheta si nu probe subtiri de tot cacatul. In rest, ai inteles tu prost: KOVESI pare a fi toata justitia din Romania, iar statul insusi Iohannis dupa cum merg lucrurile si chiar propriile declaratii.

  Asta’i.

  P.S. Deci tu o tot dai cu statul de drept, dar nu iti e clar ca in Romania ultimilor 10 ani, justitie se facea de “echipe mixte” formate din procurori si securisti care faceau dosarele pe coltul mesei in baza unor protocoale secrete si ilegale de colaborare, iar judecatorul era cel care primea sentinta la plic, acestea fiind asa numitul “camp tactic din justitie”?! Maline, uneori autismul asta mimat al tefelistului ma uimeste, sincer.

 7. Sorin says:

  Uau, înseamnă că nu mai trabuie să se apuce de jucat în filme, și deci nu mai poate cîștigă milioane de la Netfixpix. Cel puțin așa bag io de seamă, che dacă altfel nu ar fi avut o posibilitate să cîștige bani, pentru că averea i-o fo pusă sub sechestru, și pentru ca omu bietu să nu moară de foame, la fel ca și blonda cea mai blonda dintre blonde, ar fi trăbuit și el să încerce nițică actorie…
  De fapt situațiunea este mult mai interesantă: acuma că tot s-o creat precedentu’ aista, și printr-un miraculos procedeu o reușit să iasă cu basma curată, asta înseamnează că același procedeu poate fi folosit și pentru alți “colorați” să devină imaculați !
  Haida de, orice se poate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.