Intelegand linistea

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

3 Responses

 1. Remus Liviu says:

  Iubeste-l pe cel de langa tine, iubeste-l pe cel de departe, iubeste-l pe cel din inima ta, iubeste ce a fost, iubeste ce este, iubeste ce va fi, iubeste-l pe Dumnezeu!

 2. demon says:

  Pot sa iubesc si oameni intre timp? Si ape? Si munti? Si … linistea?!

  Dumnezeu e acolo sus in treaba lui … cred ca responsabili pentru ce iubim noi suntem … sa il lasam sa ne iubesca si noi sa invatam prima oara sa ne iubim intre noi, ca sa putem trece la alt nivel.

  Apai no … ca tot ii un blog public … fiecare are dreptul la parerea lui cum o stie, dar sincer nu vreau sa il las a se transforme in camp de recrutare religioasa. Si sa nu uit: THIS IS MY HELL!

 3. Ramona says:

  Nu am somn :P Mi-am adus aminte de ceva si o promisiune a ta ca intr-o zi iti voi fi nasa. No, nu stiu cum faci, da daca ma dezamagesti si nu faci ceva, pe cuvantul meu ca fac eu cumva si vin sa iti trag o bataita de nu te vezi! :
  Vad ca te-au napadit intre timp fanaticii religiosi laugh laugh laugh Era de asteptat, eu ieri abia am scapat de unii ce imi venisera la usa. Unul vorbea si romana, sunt tare informati astia, mai ceva ca CIA. laugh
  Si ca tot ziceai de liniste, liniste sa aveti si noapte buna! smile
  Ramona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.