Lectia de civism: 9,99% mai importanti ca milioane!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

22 Responses

 1. radu says:

  Democratia nu e sport de spectatori; nu te duci decid sau nu decid altii, dar daca o decizia se ia sau nu ii afecteaza in egala masura si pe participanti si pe neparticipanti. Si, in acest cz, sper sa doara rau…

 2. radu says:

  Multumim celor care si-au respectat conditia de cetateni si romani si mai ales crestini.
  Celor ce nu au venit…sa nu aveti tupeul jegos sa mai comentati, sau , mai grav, sa cereti voturi. Vb lui Papahagi, chit ca nu e ok, daca v-ati pipi pe el de vot si noi, cand ne cereti votul ptr sasalache sau ptr United Shitheads of Ro si noi tot pipi pe el de vot…

 3. cola says:

  Încep să îmi devină devină mai simpatici onea și portocală, vis a vis de dragnea , orban , tariceanu și restul .. măcar aia doi, așa procurori abuzivi cum sunt, erau neambiguu interesați de cururi de femei, nu de bărbați. .. începând de aseară mă simt mult mai îndreptățit să fiu clar agresiv verbal și civic cu tagma lgbt .. vorba aia, din școala generală, ei au început primii .. partidele politice pot să și-o tragă intre ei cât vor, prefer securiști heterosexuali slugilor bruxelului cu ‘sexualitate fluidă’ .. puteau să guițe golanii rezist mult și bine, muie ne-au dat partidele parlamentare .. o să le întoarcem ‘favoarea’ , așa să ne ajute … amin ..

 4. Redoo says:

  smile) asta e, a trecut…timpu vindecă. M-am uitat aseară vreo 5 minute la Badea&Gadea.. bă nene, unele lucruri nu se schimbă nici măcar cu varsta..

 5. ice4you® says:

  Cola – amin, frate! buba

  Redoo – daca nici tu nu intelegi treaba aia , atunci cine? pardon

 6. vasile says:

  92% DA

  E bine, chiar daca nu a trecut, avem un rezultat clar de care desigur nu vorbeste nimeni, e asa neimportant… serios!

 7. ice4you® says:

  Asta a fost numaratoarea finala, eu scrisesem postul la amiaza cand numaratoarea oficiala a voturillor era pe la vreo 97%, sau asa ceva.

 8. vasile says:

  Ce mai conteaza, bine ca 999 nu a ajuns 666 rofl

  Apropo, ca scrisesem pe undeva ca nu votez, pana la urma am reusit la Consulat in Bonn

 9. ice4you® says:

  Deci, te’ai dat cu diaspora! laugh

 10. vasile says:

  Da Stimabile, visul meu secret !

 11. ice4you® says:

  Pai ce sa zic … ma bucur ca ti l’ai implinit! laugh

 12. vasile says:

  Multumesc, da maine vin inapoi acasa!
  Am fost doar la o plenara tovaraseasca de toamna wink , singura mea bucurie a fost ca am votat in Consulat si am vazut bisericuta de lemn proaspat montata langa, construita in Maramures good

 13. ice4you® says:

  Huoooooo, huoooooooooo … de banii aia faceau un spital, tratau bolile! Ce oameni si nemtii astia! dash

  P.S. Drum bun spre casa! smile

 14. vasile says:

  Un spital de lemn? rofl
  Daa…. asa ziceam si eu de banii chetuiti cu referendumul, da mi-am revenit,
  #92%DA laugh good

 15. ice4you® says:

  Mai Vasile sti cum e … din cand in cand pe toti ne mai trage corentul globalist pe la urechi, diferenta dintre noi si restul e ca la fel ca dupa o betie, noi ne si revenim, pe cand aia saraci cu duhul, nu prea au cum si mai ales cu ce.

  Genial! De amu inainte ma pun pe promovat #92lasutaDA! laugh

 16. vasile says:

  sorry #muiaprosta #92lasutaDA good

 17. vasile says:

  drinks hai ca s-a terminat ora de net laugh
  Sa ne cititm sanatosi, poate in weekend!

 18. ice4you® says:

  Toate cele bune Vasile! Drum bun si sa ne citim sanatosi! Avem nevoie intotdeauna de lumina intelepciunii tale, tovarase! laugh drinks

 19. Mălin says:

  Mișto treaba asta cu cifrele, dar eu sunt curios pe alte statistici, ceva mai clare și direct relaționate cu alea 92% gen:
  Câti membri/simpatizanți au CpF și noua dreaptă?
  Câți preoți și pastori avem de pe la culturile care au susținut demersul?
  Câți membri de partid au per total partidele care au susținut demersul?
  Și aș aduna toate cifele astea, apoi le-aș înmulți cu 2 pentru că presupun că toți ăștia au într-un fel sau altul familii tradiționale. Și după ce am așa un total m-aș raporta puțin la prezența la vot ca să văd cam câți dintre ăia care n-au avut vreun interes în zona asta, sau n-au fost constrânși în vreun fel au votat așa, “cu inima și rațional”.

 20. cola says:

  Noua dreaptă .. sub 1%, cpf , nu prea știu cine sunt ăștia, doar am auzit la tv că ei au strâns semnături … psd, pnl, udmr au ținut în cazărmi toată armata de activiști, primarii au fost toți bolnavi în weekend, Tăriceanu și Iohannis au votat pe ascuns ca și cum s-au dus la curve, iar popii nu au umblat din ușă în ușă, că ar fi reclamat rezistenții la dna, sri, junker samd.. sunt maxim 18 mii de biserici în România, și nu cred că au mai mult de 100 credinciosi asistenta medie în weekend .. de fapt nici atât, că peste jumătate dintre parohii sunt in sate mici și depopulate .. probabil vreo 500 mii s-au mobilizat, din convingeri antiglobaliste, naționaliste și tradiționaliste .. nu e mult, dar nici puțin .. toți care au votat și cu care am vorbit, sunt dezamăgiți și furioși – atât pe jegurile globaliste care ne bagă pe gât mizeriile lgbt , cât și pe labagiii de politicieni trădători .. și dacă îi mănâncă în cur să împingă și legea parteneriatului civil, iese scandal .. era mai bine pentru poponari să treacă referendumul, dintr-un sentiment de vinovăție al majorității .. dar cum suntem minoritari se pare , putem folosi tactica rezistenților – să-i înjurăm pe lgbt-istii dovediți majoritari, să pichetam cluburile de poponari, samd .. o să fie mișto ..

 21. ice4you® says:

  Maline, ti’a facut Cola o sinteza mai mult decat exacta a situatiei de fapt si realitatii din teren! Asa cum am zis si eu aici, daca LGBT si coloratii lor fanatici activisti, vad ca o victorie faptul ca referendumul asta nu a trecut, in curand or sa isi doreasca sa fie invers, pentru daca si eu eram unul dintre sustinatorii parteneriatului civil din ratiuni logice cum ar fi “suntem toti egali in drepturi si in fata legilor lumesti”, acum sincer mi’a cam trecut pentru ca din cate am vazut, eu ca si crestin, straight, cu ceva viziuni sociale si conservator-nationaliste, sustinator al babardelii dintre un barbat si femei cate vrea el laugh… sunt un soi de jeg uman ce ar trebui ars pe rug pentru convingerile lui religioase, sexuale, politice. Partea buna e ca mie mi’au crescut creieri la cap si sunt cat de cat moderat, insa crede’ma ca ca sunt un caz destul de izolat in marea asta de fractiuni sociale cu idei ultraconservatoare. In concluzie, idiotii care au boicotat ca iubire, ca toleranta in favoarea unei minoritati dar ranind o majoritate, de amu or aiba sansa sa priveasca realitatea in ochi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.