Ma scuzati ca va deranjez din apatie…in timp ce zeci de mii de oameni sufera:(

You may also like...

5 Responses

 1. ice4you® says:

  Oribil! Poate ca invatam ceva din ce e razboiul mai ales ca generatie care nu l’au cunoscut.

 2. radu says:

  In curand alte oribilitati; cucerirea regiunii Afrin de catre Turcia si rebelii antiassad turkmeni. chiar daca la o scala mult redusa.
  Gandeste-te ICE la un singur lucru: sunt mii de copii in Ghouta si Afrin, sute de mii in toata Siria, multi dintre nu stiu altceva decat razboi. Alde AlQaida si ISIS o sa aiba de unde recruta decenii de -a randul.
  Iar in Irak e si mai rau…
  Multi imi spun de ce tin partea alora de sunt cu jihadistii, teroristii samd. Evident, nu tin partea alora, ci tin partea amaratilor din ambele tabere, care sufera enorm.
  Azi e randul sunnitilor din Siria si Irak sa fie calcati in picioare; maine poate vine randul nostru…razboiul e numai la 300 km de noi si Trnasnistria si mai aproape.
  Si noi dormim…

 3. cola says:

  Și dacă nu dormim , ce rezolvam? Să ieșim să protestăm împotriva cui? După primavara araba, câți au murit în haosul ce a urmat ? E adevărat, nu de la bombele rușilor .. doar că până la urmă contează morții, dincolo de suferință .. după Siria , avem cel mai mare număr de transfugi economici din lume.. vinovați suntem cu toții … Să renunțe fiecare de pe planetă la bunurile neesențiale vreme de un an, și jumătate dintre războaie își pierd rațiunea economică .. cine începe?

 4. Mai bine nu ma uitam sad

 5. ice4you® says:

  Uneori e bine, ca vorba lui Radu, poate ne trezim din apatie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.