Mizele reale ale mitingului de azi

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

12 Responses

 1. cola says:

  Cred că o să preiau și eu îndemnul intelectualist muie psd .. a explicat clar cristoiu, că deși din punct de vedere politic psd câștigă puncte tolerând anarhia și demenții in stradă, în fapt atitudinea asta subminează autoritatea și legitimitatea statului , așa cum e stabilită prin constituție .. orice altă putere , statală sau para-statala, știe deja că poate plăti 100 de drogați, și poate întoarce țara cu curul in sus..

 2. ice4you® says:

  Beleaua este tovarase, ca autoritatile statului sunt azi luate in batjocura pentru ca toleranta asta excesiva si dubioasa in acelasi timp nu poate sa duca decat la anarhie. Sunt, am fost si voi fi pentru dreptul la libertate, insa ce excede Constitutiei si bunei morale, se numeste anarhie iar asta nu adus niciodata nimic bun, nimanui, nici macar celor care o promoveaza, ba dimpotriva, intr’o buna zi vor deveni ei insusi victime ale semintei de ura semanata.

 3. ice4you® says:

  Dar sa mai schimbam putin registrul …

  rofl good

  In rest, sa luam nitica lumina din diaspula …

 4. cola says:

  laugh … Trebuie sa ne adaptăm noilor realități – pe carul alegoric poate apare Orban, cu tricorn și zurgălăi din recuzita nebunului curții (Cotroceni), și din tort poate ieși Macovei .. party-ul uriaș de la Mamaia , înlocuit cu o beție monstruoasă la Vama.

 5. vasile says:

  … si desigur sa le cante Chirila, intr-un concert platit de primarie laugh

 6. vasile says:

  Toleranta asta dubioasa care nu exista niciunde in tarile alea civilizate spre care tanjim, arata clar cine conduce Romania in momentul asta, din umbra, apoi coraborat cu masurile PSD, fiscale sau vizavi de rezervele de petrol si gaze din Marea Neagra, etc. masuri protectioniste cumva care incearca sa protejeze avutia nationala, dau masura disperari fortelor externe pentru care singura solutie in a-si atinge scopul este inlocuirea guvernului PSD cu unul obedient si slugarnic, prin orice mijloace. Ce nu e clar sau pentru cine nu mai e clar ca protestul diasporei e fix pula si e doar un varf al unei manevre si manipulari cu vadite interese politice si economice externe, mult peste puterea de intelegere a omului de rand?!

 7. ice4you® says:

  Vai de mine tovarase, dar asta e deja teoria conspiratiei! laugh Asa ceva …

  Nu e adevarat domne, UE ne vrea binele, USA ne vrea binele, Rusia ce e mai rea asa de felul ei, dar in rest toti vor sa ne poarte de grija noua, dar mai ales resurselor naturale si tot ce e bogatie in tara asta, ca noi suntem niste prosti, statul si mai prost, iar daca nu veneau baietii astia acum din diaspora cu lumina de pe platatiile altora, vai de mama noastra am fi fost! Asta este adevarul, nu diversiunea aia a ta cu teoria conspiratiei! No, clar ii?

 8. vasile says:

  muUE ne vrea binele, mUiSA va dam ca nu ne dati resursele pe degeaba!
  Daaa, Rusia baga batul prin gard, categoric, intarata-i drace, coada cum-i face! laugh

 9. cola says:

  Nici lumpen diaspora nu este total neprihănită , tovarăși .. dacă lucrurile continuă tot așa, se scumpesc curvele, băuturile, benzina, se prind lumpenii că bunăstarea lor relativă este ceea ce a fost întotdeauna, o himeră, și că îi va prinde vârsta de 80 de ani trăgând la jug .. evident că pentru ei e de vină Dragnea, nu corporațiile, nu sistemul financiar global .. o fi ieftina muia de dat la psd, dar orice altceva va costa mai mult decât pot ei pune deoparte .. deja am inceput să colportez ideea mea cu reforma asigurărilor de sănătate privind pensionarii, nu de alta, dar m-am enervat, și prea multi cred că ne iau de proști

 1. August 11, 2018

  […] la postarea de ieri in care am scris pe puncte care sunt mizele reale ale mizeriei de ieri ce din pacate au fost toate confirmate, tot […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: