Nu il transformati pe Diaconescu in martir!


sursa foto: politmuz.com

In urma deciziei CNA, televiziunea poporului va mai putea emite cu jumatate de norma pana la 28 septembrie 2012, data de la care emisia ii va fi suspendata. Acest lucru se datoreaza campaniei politice 24/7/356 pe care a dus’o acest post in favoarea PPDD, in traducere libera Partidul Prostilor lui Dan Diaconescu.

CNA, va multumesc ca nu ma fortati sa emigrez!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

5 Responses

 1. Anti Prosti says:

  PPDD = PERICOL PUBLIC DAN DIACONESCU sau:-Manipularea clasei inferioare in mod JOSNIC; deoarece prostirea poporului cu televizoru’functioneaza….

 2. danette says:

  :)) Vai de capu` nostru ! Asta chiar ne crede prosti de se gandeste sa candideze. Ce-am fost si ce-am ajuns…. De la Mihai Viteazu` …drept in miasmele lui nenica asta.

 3. ice4you® says:

  Din pacate in situatii de criza mereu apar asemenea oameni care stiu ca ii pot manipula si castiga de partea lor pe cei saraci si fara multa educatie. Partidul Nazist a profitat exact de un asemenea moment la fel cum si cel Comunist. Au fost ignorate de clasa politica ce era la putere in acele vremuri pentru ca in aparenta nu reprezentau ceva de luat in serios … pana cand s’au trezit cu ei la putere. Oricat ar parea de incredibil sau hilar, avand in vedere ca traim intr’o tara saraca ce asteapta o salvare de oriunde prin manipularea pe care o face DD si gasca lui de lingai pupincuristi, daca este ignorat si nu este oprit la timp, ulterior s’ar putea sa fie cam tarziu.

  Nu cred in tampenii … insa cum spunea cineva mai sus … eu unul incep sa il iau din ce in ce mai serios ca un real pericol!