O stiti pe aia cu “mai am asta de rezolvat si atat” ?

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

6 Responses

 1. Sincer, inainte sa nasc mi se parea ca, desi aveam multe de facut nu puteam sa duc nimic la capat, acum de cand am nascut, culmea, am timp sa le fac pe toate si mi-am si setat lucrurile cele mai importate (nu faceam asta ianinte). Asa cum spui, e cel mai bine sa iti setezi prioritatile.

 2. Felicitari Delia! smile

  Pfoai, ice, am si eu un articol programat pentru ziua in care se fac 2 ani de cand mi-am dat demisia si-am ales… schimbarea?!

 3. ice4you® says:

  Heeei! In primul rand, felicitari! give_rose bravo, multa sanatate si bucurie sa aveti, deci inca un motiv pentru un mare DA! la referendum! Schimbari vor mai fi, familia aia traditionala naspa, te responsabilizeaza si in acelasi timp iti da un sens total diferit de ce intelegeai inainte! Esti pe drumul cel bun! bravo In al doilea rand, e un soi de obicei al meu de a pune din cand in cand frana la tot si a ma apuca sa fac curat prin “camara” de ganduri, de fiecare data gasind o gramada de lucruri pe care inca le fac din obisnuinta, dar total neproductiv pentru realitatea la zi. In concluzie, daca ai invatat ceva din asta, fa asta mereu, asa cum ai facut acum si o sa fie ok! wink

  @Marius – daca la tine schimbarea a fost relativa, la mine a fost RADICALA. Adica, ce fac azi, nu are absolut nimic in comun de ce faceam cand am zis, STOP! smile O sa ai timp sa postezi ce ziceai ca ai de postat, cand probabil o sa ai curajul sa iti faci timp! Spor! smile

 4. Meh, sper să ajung să iau și eu pensia dacă vorbim pe așa.
  Poate că îmbină un pic treburile, la modul că am învățat să pun un mov pe-o poză, dar nu prea are treabă sula cu prefectura. E drept, făceam în paralel chestiile astea.

 5. ice4you® says:

  “MEH” … sula cu prefectura nu are nimic in comun, cand sula e fara prefectura! Invata asta, de la aia batrani! laugh

 6. vasile says:

  laugh Cand vreodata STOP?! La mine e pe principiul “s-a dus si ziua de azi, maine o luam de la capat, noapte buna si daca ne-om mai trezi, sa fim sanatosi!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.