Plavanul nu o revoca pe Kovesi! Oaaaaaaaau …

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

8 Responses

 1. cola says:

  Dintre toți sașii trăitori odată în țara asta, ne-a rămas pe cap idiotul târgului, iar noi românii, foarte inteligenți cum suntem, îl făcurăm împărat .. că nu vrea mușchii lui să o revoce pe faraoancă , e treaba și plăcerea lui, dar să facă mișto mediocrul mediocrilor de un ministru cu carte totuși .. asta e deja cocalareala românească, nici măcar nesimțire nemțească ..

 2. ice4you says:

  Ce sa faci tovarase, la ce sa te astepti? Cand esti toata ziua cu statul de drepti in gura, dar te apasa dosarele cu vanzari ilegale de copii, proprietati obtinute ilegal si mai ales retocedari ilegale la urmasii nazistilor din Romania, ti de cine te’a facut presedinte si sta cu curul pe dosare, nu te prostesti. Natie de cretini suntem si ne meritam soarta! Mai baga inca 5 ani Hansi..fara dubii, Macrou confirma, iar noi ne bucuram, ca neamt, ca lucru bine furat si misto de ala ce o facut carte, cata tu ai la FF.

 3. cola says:

  macrou, iubitorul de babe, si merkel, baba iubitoare de putere, vor sa incalece ieoropa, si isi fac incalzirea cu noi … ziceam eu ca o sa ne uitam cu speranta spre rasarit laugh .. pentru tfl-istii marxisti dar foarte anticomunisti, ma refeream la japonia laugh ..

 4. ice4you® says:

  S’a trezit si gerontofilul intai Macrou’al Frantei sa il aplaude pe intai’Fiscus al Romaniei ca”tine tara sub control”.Pai plm, cum sa fi presedintele Frantei, intaia democratie a Europei,si sa vi cu un asemenea mesaj de inspiratie Nord Koreana?Halal Liberté, égalité, fraternité!

 5. radu says:

  V-am mai spus, baietasi, ca ficusu e neamt numa cu numele, nu si la narav si fire…. bye

 6. Marius says:

  Am râs și eu când a zis macrou de Ioha. Deh, România îi fruncea mai ales când îți dă semnal d-ăla pe biziday.

 7. vasile says:

  Bai voi sunteti oameni seriosi, in loc sa va bucurati ca lupta anticoruptie merge mai departe si suntem stindardul Europei aici la hotarele UE… Bravo s-a facut dreptate, Kovesi Presedinte!

 8. ice4you® says:


  bravo bravo Uraaaaaaa! Uraaaaaaaa! Uraaaaaaaaa! bravo bravo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.