Readaptarea e uneori mai grea decat ai crede

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

8 Responses

 1. Marius says:

  Caut si eu timp liber. Chiar si pentru blog. Ma uit ca am review-uri si articole de publicat de vreo 2 luni de zile si nu e timp de ele.

  Altfel, am dat o tura pe la Giurgiu si-am intrat prin Bucuresti. O ora jumatate cat sa ajungi la iesire in Bucuresti, duminica. Asta inseamna undeva la 3 ore dus intors, incel mai bun caz, pentru navetisti.

  Mi se pare incredibil de mult: 3 ore pe drum, 8 la munca, inca 3,4 ore de viata, restul somn. Meh…

 2. Redoo says:

  Weekend-ul asta am fost pe langa munte…daca duminica am dormit pana pe la 8:30 cand m-a trezit fii’mea, luni, la 6:30 beam cafeaua pe terasa. Liniste si pace…pana pe la 9 cand s-au trezit ceilalti.

 3. vasile says:

  Asa e in democratie…. libertate!

 4. ice4you® says:

  @Marius – eu acum incerc sa ma ordonez in pic ca nu imi vine a crede nici ca ma trezesc dimineata si tot ce trebuie sa fac e sa imi pun de o cafea. laugh Am mai miscat cate ceva … dar nici chef n’am prea mult.
  In alta ordine de idei, povestile alea cu Bucurestiul liber in weekend le puteti uita! Bucuresti nu mai e liber NICIODATA, pentru ca daca in cursul saptamanii merg la job/scoli, in weekend misuna peste tot si mai ales la cumparaturi si inspre zonele de agrement din oras, gen parcuri.

  @Marean – pe langa faptul ca dorm adanc toata noaptea, am inceput sa ma trezesc si eu la 7-8 fata de 5-6 cum ma trezeam in Bucuresti. laugh

  @Sa ne bucuram de ea! laugh

 5. vasile says:

  Nu stiu, da’ de la o vreme incep sa regret libertatea asta, e prea multa bataie de cap, predispune la probleme cardiace…. si pentru ce, tot o gura avem si o gaura numita cur laugh

 6. ice4you® says:

  Eu nu ma mai agit maestre … am gatat cu agitatia, atat ca trebuie de acum sa ma si invat … iar dupa ce imi iasa … pfffff … nu ma mai scoate nime din ale mele. laugh

 7. radu says:

  nu ma adaptez, raman eu! laugh

 8. ice4you® says:

  Incearca sa pleci un an de acasa si vedem dupa! laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.