Boiler electric, de care?

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. cerevel says:

  Maestre Ice vad ca nimeni nu te ajuta. Eu am de 3 ani tot un Ariston (de 15 litri, suficient pentru 2 persoane) si inca sunt multumit de el. Ca recomandare ar mai fi Gorenje. Am cateva produse Gorenje si nu am avut nici o problema cu ele.

 2. vasile says:

  Din pacate n-am vazut articolul, da’ nu-i tarziu nici acum.
  Eu folosesc ca tampoane la incalzirea pe solid niste boilere de la Tesy, au ceva ani in spate, sunt cu serpentina, anod magneziu, gura de vizitare, rezistenta de 3kw si au 200 de litri.
  In principiu un boiler electric sa fie cu sticla ceramica, anod magneziu, anticalcar si ceva protectii la suprapresiune, acum conteaza si norocul.

 3. ice4you® says:

  Multumesc tovarasi! buba

  Intr’un final, legat fiind de garantie, cu ceva aventuri cu mizeriile de unde l’am cumparat initial (luat acelasi model care nu incalzea apa) am ales … tot Ariston, ca altceva mai bun nu aveam ce. Diferenta e ca am ales “Made in Italy” si nu “Made in PCR” cum era celebra serie. Modelul ales este asta, si am perferat sa imi dea inapoi din diferenta de bani.

  @Cerevel – prin casa cam tot in rest e Gorenje, in afara de masina de spalata care e Artic (de amu tot o sa fie oricum Artic cand o veni vremea wink ) nu ma plang, da boilere nu prea gasesti de la ei. La astia numai modelul asta era, da mi s’a parut un parlit de boiler din clasa D energetica.

  @Vasile – Tesy ..am vazut modelele cu serpetina, dar numai 3 ani la cuva, nu m’au incantat, plus ca nu am inteles care e totusi diferenta dintre astea clasice si alea cu serpentina. Cativa ani in urma (vreo 5 sa zicem) aveau si alea alese de mine, dar ma seaca sa stau dupa garantii. Ma interesa sa ma tina macar 10 ani … ca nu ii asa usor sa tot schimbi boilere si sa stai fara apa calda. wacko

  Va multumesc tovarasi de sfaturi si interes! big_boss

 4. ice4you® says:

  E, pai asta stiam, ma gandeam ca o mai fi si altceva. laugh

  Intre timp, vad ca minunea asta isi face treaba foarte bine dupa ce am reusit sa il montez. Desi mai ieftin decat ce am avut fiind o alta serie, este mult mai destept din punctul de vedere al programarii, si pare si mult mai bine inchegat. Nu stiu cat noroc o sa am cu asta, dar daca de alelalte era scarbit numai cand le vedeam, la asta parca am un presimt bun, poate ca si din pricina faptului ca seamana cu ala de m’a tinut vreo 12 ani pana a cedat partea electrica dintr’o prostie a alora la care il donasem cand mi’am cumparat altul de casa noua. O sa incerc sa ii fac un mic review …

  Multam tovarase Cerevel! hi

  P.S. 15 litri de apa zici ca ajung la doua persoane? shock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: