Revolutia filosofului si dreptul la MUIE al Liicheanului

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

7 Responses

 1. vasile says:

  Bravo dom’le, asta ne mai lipsea, apologia muii facuta de un mare intelectual roman de renume mondial, ce mai urmeaza sa dea Iohannis un decret prezidential despre muie sau cumva o zi a muii nationale sau poate bucatarasi putii inventeaza o reteta de muie cu spanac pardon rofl
  Daca era sa ne oparim pentru o cauza arzatoare n-o faceam, a drecului natie!
  #muieprosta Liiceanule!

 2. Sorin says:

  M.icuța “trufanda” se desface,
  U.șurel o apuci stîngace,
  I.ar plăcerea vine încoace:
  E.ste pentru că asta îți place !

  Dacă nu ați priceaput, indiciul este acrostih.
  Completați mai departe cu ce doriți, tot aia e !

 3. ice4you® says:

  Acrostih’urile le lasam pentru ‘telectuali … noi ii dam cu hastagu: #muieprostaliiceanu!

 4. vasile says:

  Sa-i dam si o dedicatie, ca e ora potrivita yu

 5. cola says:

  Acu ar trebui să înțelegem cu toții de ce a picat comunismul .. limitase dreptul la a da muie doar la nomenklatura, și dreptul la a lua muie doar cântăreților regimului, gen Liiceanu .. omul nostru nu poate trăi fără gustul respectiv în muian, ca urmare a supt-o succesiv de la Iliescu, Constantinescu, Băsescu, iar acum prestează la Iohannis și coldea..
  Nu se mai satură unii … Să mai lase loc și altora mai noi, care și-au pus și numele în buletin în mod aspirational – de exemplu, Bot ..

 6. ice4you® says:

  Scriitorul Alexandru Petria scrie intr-o postare pe Facebook:

  „Dacă până acum a fost fără o operă filosofică, Gabriel Liiceanu și-a întâlnit clipa astrală. Un semn că e important să fii perseverent în viață. O să rămână în istoria filosofiei ca întemeietorul școlii de gândire muiste, o contribuție specială a României la cultura lumii. Dadaismul a plecat de la noi în secolul trecut, muismul tocmai decolează.” Ironia e cât casa! Petria, în altă postare pe aceeași rețea a zis în urmă cu câteva zile: „M..a în discursul public e cum te-ai băși la masă sau ți-ai scoate biluțe din nas ca apoi să le înghiți. Intelectualii care justifică scârboșenia nu-și merită statutul, numele lor fiind pseudonime ale animalicului din ființa umană.”

  rofl rofl hi

 1. August 13, 2018

  […] imediat si mediul academic prin al sau reprezentant de vaza, lingaul Liicheanul ce face o adevarata apoligie a MUII, ce sa fie legitimata in felul asta si la modul […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: