Romania e tara aia fara caini

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

6 Responses

 1. radu says:

  Oho, si nu ai idee cati dementi ar vrea sange pe strazi…unde esti tu Tepes Doamne???

 2. vasile says:

  Mai e liber, e noaptea mintii, deci asta da interviu intr-o zona publica pe o bancuta…. declara senin ca vrea flacari, fum si sange pe strazi si abia asteapta sa se bata cu jandarmii, la nivel declarativ are profilul unui psihopat autentic:
  “Psihopatul este o persoană care nu prezintă empatie, mustrări de conștiință, are un comportament lipsit de inhibiții, este deseori carismatic, narcisist și va face orice ca să își ducă la îndeplinire un plan. Acest om nu ține cont de norme și reguli și are o inclinație mare spre a comite infracțiuni.
  Psihopații sunt superficiali din punct de vedere emoțional, dar și pentru că sunt invidioși, lacomi și dornici de putere. Își doresc tot ceea ce au alții, orice ar considera ei dezirabil.”

  negative

 3. cola says:

  Ne agităm degeaba .. cam câte tragedii s-au întâmplat din motive de psihopați, în SUA, de exemplu? .. câteva în fiecare an .. ce se poate face? Nimic .. poate își face idiotul o sectă, și decid toți să își dea foc în grup .. ăsta e scenariul fericit.. varianta nașpa, e ce-au pățit japonezii cu gazul sarin în metrou .. Abia ce i-au spânzurat pe ultimii făptași din grupul ăla de demenți

 4. vasile says:

  Ba oameni buni poate aia de care zici tu Cola sunt mai “discreti”, lucreaza asa mai ilegal, da asta iese si zice la un post tv cu audienta, ca el a organizat, ca foc si scrum ca ia pistolul de la jandarm si-l impusca in cap, adica cum zice si ICE, degeaba nu e sa-l intrebi un pic daca are idee ce zice, unde are molotoavele puse, poate are antrenamente cu niste alti baieti pentru actiunile de care vorbeste, treaba e ca eu platesc impozite ca sa se ocupe “unii” de linistea familiei mele…. Parca?!

 5. ice4you® says:

  Pai cica avem legi si mai ales o gramada de institutii care asta ar trebui sa faca, unele cu bugete faraonice si pensii speciale … unde mama dracului sunt? Cine ia atitudine ca eu, tu, Vasile, tu, Cola si altii ca noi si famiilile noastre care nu au idei de astea crete, care cred in dreptul la vot si respecta majoritatea in masura libertatilor cum ar fi cele la protest civilizat sau libertatea cuvantului, macar sa ne simtim in siguranta, dupa ce oricum, am avut deja niste exemple destul de evidente ca indivizii astia, glumesc, braveaza, dar nu prea?! Cum scriam, oare trebuie sa fie raniti niste nevinovati sau sa moara in atentate de genul celor amintite de Cola, doar pentru ca niste dementi de astia pot, pentru ca nimeni nu se sesizeaza din oficiu cand exista deja cel putin suspicini declarative?

  Jenant, fratilor! Traim intr’o tara in care nicari nu te mai simti in siguranta! Nici pe strazi, nici pe sosele, nici macar in propria casa … o tara unde abuzurile sunt la ordinea zilei si nici dracu nu isi mai face treaba! dash

 6. ice4you® says:

  P.S. Hai ca s’a trezit intr’un final si DIICOT sa il puna sub control judiciar dupa cateva zile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: