Romania este un sat fara caini

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

8 Responses

 1. cola says:

  Omenirii îi este necesar un război devastator .. vedem violență începând cu desenele animate pentru copii de 3 ani, și când vrem sa ne arătăm eroismul , năvălim in haită peste vreun bătrânel neajutorat … Dacă o partidă de paintball nu ne mai ridică adrenalina, războiul din Siria nu mai e terenul de joacă care a fost, facem revoluții grotești – gen revoluția împotriva bunului simț .. vrea lumea sânge, ok, arme există din belșug .. vorba lui Caragiale, război să fie, dar sa știm și noi..

 2. vasile says:

  Omenirea n’are treaba cu noi, romanii sunt doar intr-o faza,…. faza aia cand copilul baga in gura tot ce gaseste pe jos laugh

 3. cola says:

  Ba cam toată omenirea, Vasile.. cât am stat eu in america, nu aveau rezistenți nici aia, făceau mișto de președinți (și aveau și de cine – Clinton cu Monica lui, Bush cu cultura gen dancila), dar nu îl înjurau pe președinte, nu făceau ca toți dracii prin piețe .. toată lumea vede ce s-a întâmplat în Ucraina, și vrea și la noi sa fie la fel, primăverile arabe care au făcut praf niste state, etc etc.. nu știu ce se vrea – dar statisticile nu mint – am crescut niste generații de trântori, dar foarte agresive, și total inculte .. e mișto cumva zbiară toți că vor autostrăzi la noi, dar nimeni nu vrea să muncească pentru ele, sau măcar să plătească taxe pentru ele, să ni le facă alții .. ești prost ? Dragnea e de vină.. ești trântor ? Dragnea e de vină.. samd..

 4. vasile says:

  Ce pretentii sa ai de la generatiile viitoare, 18% abandon scolar la clasa a 8-a, despre ce vorbim, viitorul tarii asteia va fi crancen, in 10 ani o populatie semianalfabeta va pasi prin Romania, acum e paradis…. dar ce conteaza, Dragnea e de vina, apropo mai stie cineva pentru ce a fost condamnat sau isi asteapta azi sentinta, va fi ziua cea mai lunga… la propriu si la figurat. no

 5. ice4you® says:

  In vremea in care ne pierdem vremea, tragedia copiilor care nici macar nu s’au prezentat la evaluarea nationala (vreo 30.000 daca am inteles eu bine) e ingropata si uitata. Cui sa ii pese ca 30.000 de copii au 0 viitor?! Cui sa ii peste ca nici cel putin jumatate din restul, tot la fel pentru ca abandonul scolar atinge recorduri an dupa an?! Cui sa ii pese ca asa cum zici tu Vasile, in maxim 10 ani rata de analfabetism o sa fie la fel sau o chiar o sa depaseasca pe cea din vremurile cand Carol s’a apucat sa faca scoli?
  Vazusem adineauri pe bolsevicul ala bosorog de Sora ca isi plangea de mila pentru ca aseara erau sa il ia jandarmi pe sus, propovaduind ca vin zile grele pentru protestele ilegale, bag seama, da al dracu daca ii pasa de situatia dezastruoasa a noilor generatii, multi din aia fiind pe acolo pe langa el in Piata aia, cand pe el il cauta moartea pe acasa.

  Carancen o sa fie. Crancen … da nu din ce provestesc cacatii astia gen Sora, ci din perspectiva dureroasa a acestor generatii pierdute.

 6. Liviu Ursulescu says:

  Dragul meu, cand dispare complet orice urma de discernamant, cand cuvantul responsabilitate este ceva ce-i priveste pe cei din jur, dar niciodata pe noi, cand virtutile se numara in cati parlamentari/simpatizanti PSD ai agresat si multe multe altele, la ce vrei sa te astepti? Este foarte greu in ziua de azi sa gasesti o persoana in ziua de azi capabila sa gandeasca, sa-si depaseasca propriile limte. Eu unul ma bucur de fiecare data cand (mai) gasesc cate una smile

 7. vasile says:

  Crancen…. si ce e mai grav, majoritatea sunt din mediul rural. Sincer, cred ca a fost o chestie gandita, un plan…. ce sa zic le-a iesit; jumate am ramas, generatie tanara e semi analfabeta… ce urmeaza?!

 8. vladiana says:

  Ce urmeaza? Iadul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.