Salvati Rosia Montana!

Salvati Rosia Montana! Nu mai este de multa vreme doar un simplu protest ci o lupta acerba intre cei care vor sa puna ghiara pe aurul din Rosia Montana si cei care vor sa il apere! Pe deoparte se afla compania Rosia Montana Gold Corporation, care a impus un embargo mediatic prin promovarea de clipuri PRO exploatari aurului din Rosia Montana, iar pe cealalta parte se afla Asociatia Alburnus Maior ce a fost fondata in septembrie 2000 de catre locuitori si proprietari din Rosia Montana ce se impotrivesc acestui proiect.

Alaturi de acestia pentru salvarea Rosiei Montane, in timp s’au aliniat si alte organizatii neguvernamentale precum si oameni de cultura de la noi care au lansat o campanie dura de constientizare, sustinuta de Papaya Advertising, actrita Maia Morgenstern, Dragos Bucur (actor) Family Film (casa de productie), Florin Serban (regizor), Marius Panduru (DOP)

Ma aliniez si eu acestui demers prin promovarea acestor video-clipuri si a celor viitoare (daca vor mai fi)! Desi dura, acesta campanie este necesara pentru a trezi in acest fel contiinta adormita a celor care fie nu le mai pasa de nimic fie s’au lasat prostiti de mirajul aurului si al campaniei de promovare a celor ce vor aurul de acolo fara a le pasa de ce lasa in urma!

Va rog … salvati tot ce se mai poate salva din aceasta tara, Rosia Montana fiind o prioritate!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. PREDA ELENA says:

    MA ALTUR SI EU ACESTUI DEMERS IMPOTRIVA EXPLOATARII AURULUI IN ROSIA MONTANA. SALVATI ROSIA MONTANA!!!!