Despre cum au ajuns securistii patetici: Abranburica pucista

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

9 Responses

 1. cola says:

  Amin .. nu cred ca pe androneasca o au direct la mana, desi o imbarligasera cu microsoftu sufletului .. l-au agatat pe pupilul ei, costoiu parca, agatat urat in dosarul cu pescariu si cu baza sportiva .. vorba ta, deconspira astia tot, si ciripitorii de mana a 7-a, si conservele imputite de cand stau in adormire .. cand corabia se duce la fund, arunci toata recuzita peste bord, chiar si dupa ce sobolanii au parasit locul faptei .. ca-l lasa astia pe sas in curul gol, e cum e, mai gaseste el un cartof fiert acasa la mamica in germanica, dar ce se face el daca o priponesc astia pe doamna carmen ? asta da cosmar ..

 2. ice4you® says:

  Pai tu crezi ca Abranburica a scapat de dosar inainte sa dea ceva? Pe langa asta, e si ce ai punctat tu, de ce cred idiotii ca Dragnea a lasat’o in afara arcului guvernamental cand toti o dadeau de candidat sigur pentru Invatamant? laugh Heheheee … vorba ta, arunca astia peste bord in disperare tot ce pot, dar e cam tarziu, corabia e gaurita rau.

  In rest, da. Se anunta deranj mare. laugh

 3. Redoo says:

  #garantatmarean smile)
  @cola, pe Carmen Dan?

 4. cola says:

  Ești pus pe contre azi , Redoo .. dacă ai fantezii cu Carmen Dan, e placerea ta , sunt gusturile tale… https://evz.ro/romania-este-poligonul-unui-experiment-monstruos-unic-in-europa.html .. deși nu sunt 100% de acord cu tot ce scrie acolo, e interesant.. A omis autorul să spună ceva despre securiștii probruxelezi .. până și pe vremea comuniștilor erau vreo 3 aripi in securitate .. numai una era naționalistă, deși oribilă și aia … Dar o concluzie există la articol – cu hoții noștri sau cu hoții lor … Eu sunt pentru prima variantă … Pe ai noștri îi știu, și știu cum să mă feresc de ei, și știu că le e frică de bătaie și de blesteme .. aia din afară … aia au meciuri în picioare, au niste secole de furt la cv, au provocat războaie la propriu pentru jaf .. pentru a îi opri pe aia, scuip in sân, și mă fac frate și cu dragnea …

 5. ice4you® says:

  Cola, tu nu il cunosti pe Marean. Eu am si rupt niste beri cu el. S’a nascut contra … just for fun! laugh

 6. Redoo says:

  Bine ca m-ai deconspirat tu…

 7. ice4you® says:

  Pai ce sa fac? Ok, ok, am rupt niste ape minerale cu tine! laugh

 8. vasile says:

  Dragnea sa faca un pas in spate…. rofl
  Un guvern profesionist… rofl
  Se vede ca e cadru didactic, are discurs coerent si povesteste frumos in scris
  “Este momentul să ne trezim și să luăm în serios responsabilitatea majoră pe care ne-a încredințat-o poporul: SĂ GUVERNĂM ȚARA. Dar, pentru a atinge acest obiectiv, noi cei din PSD trebuie să facem urgent două lucruri:…”
  Sa fim seriosi?!

  Acum intreb si eu, despre ce este articolul?! pardon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: