Si totusi, lumea merge inainte: moment istoric!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

11 Responses

 1. cola says:

  Soros se tânguie că Trump trebuie demis .. că e incapabil, că nu înțelege politica globală, etc etc.. deocamdată văd că face lucruri lăsate nerezolvate de decenii de alții – și cu peninsula coreeană, și cu orientul apropiat, și cu hegemonia germană în Europa … Sau poate tocmai de asta trebuie demis…

 2. vasile says:

  Am mai vazut niste poze d’astea cu Sarkozy si Gaddafi, mai departe… se stie! negative

 3. ice4you® says:

  @Cola – good

  @Vasile – in cazul dat vorbim totusi de cu totul altceva! wink

 4. Redoo says:

  Vasile, erau si niste poze cu Dragnea si Grindeanu..
  Parerea mea ca SUA a pierdut foarte mult teren pe plan international. Rusia s-a trezit, chinezii si-au aratat brandul de cateva ori, Anglia o zguduie cu brexit…franta doar cu gura, nemții vor si ei c3va…clar, trebuia sa misce ceva cat inca mai reprezinta ceva.

 5. vasile says:

  Pai si au avut vreo valoare, Marian?

 6. ice4you® says:

  Cum bine zicea si Cola mai sus, situatia in care este USA este datorata faptului ca abia acum se fac lucruri lasate nerezolvate de decenii de altii! Administratia Obama din punctul meu de vedere (si nu numai), a fost una dintre cele mai slabe administratii, USA fiind destul de marginala in ce priveste politica externa, multe din lucrile asumate la preluarea mandatelor ramanand doar niste promisiuni si cam atat, un soi de Traian Basescu d’al lor, ca tot au fost contemporani.

 7. Redoo says:

  Base…mare om! Pt doua lucruri o sa-l adimir pe betivan…i-a ciuntit si pe Nastase si pe Geoană. Geoana era mai..prostanac, mereu l-am asemuit cu Emilica, urma sa fie infrant de sistem, in schimb, Nastase era periculos.

 8. vasile says:

  Ba mai da-l drecului de om, ce popor tre sa fii sa alegi intre Base si Nastase pe primul, apoi intre un President roman si unul neamt sa-l alegi pe ultimul…. Fulga ce vaca esti rofl

 9. Redoo says:

  Vasile, poporul roman desigursmile((

 10. vasile says:

  Oricum Trump are un talent aparte la dat mana wink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.