Sluga tot sluga …

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

9 Responses

 1. erg says:

  ti-am trimis un mail lung. smile
  sper sa le spui si altora despre ce ti-am scris pina acum mai ales despre coruptia din vest care este cu trilioanele!
  apoi vestul iubit al romanului este deja in criza. sa vezi ajutoare de la ei! smile
  oare ce vor alege sa faca? sa-si traga banii in buzunarele lor sau sa le dea romanilor?! smile asta pe care l-au ales nu stiu in ce limba se va putea face inteles. Romaneste vorbeste prost pt ca e sas iar germana pt ca locuieste printre romani. smile afla ca asa cum se exprima in romaneste tot asa o face si pe germana! jalnic! smile

 2. ice4you® says:

  Am procedat la un copy paste plagiatus integrates pentru ca omul e fabulous. Subscriu integral si supun activului de blog publicarea:

  vad ca mandrutza, boul ala care a mancat multa paine data de moguli de presa, face pe nazistul de dreapta, chiar la tv-ul la care prestezi victore. zau ca de cand s-au furat alegerile am evitat pe cat se poate televiziune de stiri.. m-a pus draku sa fac asta si m-a apucat scarba si m-am crizat. e neverosimil cum o mana de spalati pe creier in frunte cu sobolanul ala jegos, numit mandrutza, afirma ca toti care voteaza stanga sunt niste puturosi care stau la mila statului. cum nu frecventez feisbucu (inventia lu zukenberg e prostia secolului XXI, inventata pentru o generatie facuta din .. si polenizata de muste), da-mi voie sa ma descarc nervos aci. ii spun neispravitului asta ca n-am stat niciodata la mila statului, n-am lins nici cururi de mogul, prestez in IT de mai multa vreme decat 99% dintre smecherasii ce se dau IT’isti de dreapta pe net (nu m-am prevalat vreodata nici macar de scutirea aia de impozite jegoasa pentru IT’isti); fii-miu a facut ca si mine scoala pe bune, si aci si afara, isi face treaba pentru care s-a instruit, in tehnologie de varf, acolo unde multa diaspora din aia de dreapta spala wc-uri si fura din bancomate. sa nu dea dumnezeu sa ma intalnesc vreodata pe strada cu boul apis al feisbukului numit mandrutza, ca dupa ce-l pun sa produca toate diplomele de scoala sa le puna fata in fata cu ale mele, dupa ce-i cer cv-ul lui de militant de dreapta ca sa-i arat cum arata un cv de dreapta – al meu, o sa-i dau un cap plin de convingeri de stanga in gura,de-i scot dintii aia de sobolan de dreapta. chiar te rog sa ma scuzi pentru explozia de nervi, dar daca nu ii luam la suturi in cur pe idiotii astia, care sunt minoritari, in cativa ani ne trezim cu un regim neonazist in romania. si-a permis sobolanul sa-i spuna si lui niels schnecker – care la viata lui a vazut mai mult capitalism decat a vazut neamul mandrutza de pe vremea cand erau iobagi la fanarioti paca acum – ca e platit si milog .. aferim, o sa iasa cu razboi civil. pai, io zic asa – dau un test cot la cot cu domnu mandrutza, si daca nu trece de un IQ de 120, nu stie fizica, informatica, matematica, inginerie electronica la nivel de profesionist – inseamna ca e un potential milog social,si merita eutanasiat – nu ii permit sa afirme ca maica-mea de exemplu e o povara pentru societate fiindca ia o pensie pentru care a platit 40 de ani de munca. cu scuze din nou, dar daca tacem ca prostii, idiotii astia or sa provoace haos – penibilul lui peste prajit a afirmat ca statul s-a creat ca sa asigure controlul religios asupra oamenilor – asta citeaza din manualul de istorie marxist leninista si mananca rahat ca e de dreapta.

  De cola pe 21 November 2014 la 22:04

 3. ice4you® says:

  @erg – Nu am primit email’ul de la tine!

 4. insuranceman says:

  obioankenobi vezi ca psihologul hanibal l-a facut pe cacuta,mandruta fascist la rtv t-ul in gura cu furerul lui cu tot. Apropo , cum va depune juramantul furerul tinand cont de orientarea lui spirituala ( evanghelist , protestant sau ce-o fi ) ?

 5. ice4you® says:

  My little padawan … o sa depuna juramantul cu mana pe Biblia dupa Iohannis! laugh laugh

  Bun venit cu un comentariu pe aici! laugh

 6. Vasile says:

  Poate scoate Biblia Pas cu Pas, numai buna pentru astia de “dreapta”, ne arata si noua astfel calea spre “6 case”!

 7. ice4you® says:

  Vasile – Biblia dupa Iohannis in varianta publica este aia pentru pulime, partea aia cu sase case e doar pentru dreptacii invatati! laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.