Spotlight Festival – Bucuresti, 2018

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

4 Responses

 1. Marius says:

  Ce mișto e powered by BCR ăla acolo. Au fost și ceva prieteni aseară, dar mi-a fost lene și de umbra mea și n-am ieșit din casă.

  Din ce am văzut în poze nu e nimic spectaculos. Parcă mai mișto e ăsta din Lyon. Bine, nici acum n-am actualizat cu poze, dar acolo aveau toate o poveste în fiecare zonă din oraș.

 2. ice4you® says:

  Nu ai pierdut mare lucru, fata de ce am vazut in alti ani, anul asta slabut, plus ca oricum si daca ar fi fost ceva cat de cat ok (la Novitel era ceva, dar tot acolo am ramas si blocati in marea aia de oameni), nu ai fi avut nici cea mai mica sansa sa vezi ceva la ce nebunie e in zona aia unde se inghesuie cateva zici de mii de oameni, daca nu poate chiar sute. Eu am abandonat destul de repede, mai mult timp mi’a luat sa reusesc cumva sa ies din turma aia uriasa. Mi’a ajuns, nu imi mai trebuie.

 3. Marius says:

  Asa e in Bucuresti… Nebunie. smile Meh, am vazut, intre timp, ca si prin alte parti au fost tot felul de poze din alte locuri. N-a fost chiar rau.

 4. ice4you® says:

  Nu a fost chiar rau … doar imposibil de vazut ceva in conditii cat de cat umane. Ma dusesem si eu pregatit de mult mai mult decat ce am reusit sa pozez/filmez, dar atat am rezistat in nebunia aia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.