Suplimentele de tot felul, o industrie…de muls bani!!

You may also like...

6 Responses

 1. ice4you® says:

  Treaba asta cu panacee universale si mai ales minune e de cand lumea si pamantul si tot de atunci au existat si oameni disperati sau prosti de pe care au profitat escrocii astia. Diferenta de azi, fata de ieri, e ca publicitatea de azi este una globala si mult mai bine tintita, in principiu target’ul fiind seniorii, teleshopingul fiind mama si tatal lor in domeniul asta al “miracolelor”. O sa scriu si eu ceva ce am prin draft pe tema asta.

 2. Redoo says:

  Radule, si totusi sunt si rezultate…n-am timp dar un mix de ierburi, gen, muira puama, ginnseng, tribulus terrestris, polygonum multiflorum, guarana epimedium brevicorum, luate inainte de un maraton o sa-ti creasca performanta si, nici sotia n-o sa te creada ca in ziua respectiva ai alergat un maraton…

 3. ice4you says:

  Ptr mai multe relatii, sunati la 0722redooxxl maraton de campion, nevasta in extazon!rofl

 4. Redoo says:

  Ai citit prospectu, ai?

 5. vasile says:

  rofl Baga marca ca e de nisa!

 6. radu says:

  Dom Redoo, aspirina romaneasca e mai buna de zece ori, plus un complex de vitamine minerale si vreo 10 tuburi de Tonotil, iar un pahar de buturuga olteneasca din cand in cand nu strica la erectie!
  Personal nu iau decat ce prescrie doctorul meu, suntem fosti colegi de liceu, omul nu are parte in parte cu nimeni, are banet de nu are ce face cu ei, ca tasu invarte nus ce afaceri, de altfel nici el nu crede decat in suplimente verificate prin studii facute de alti doctori, e genul care citeste reviste de specialitate din afara si studii in limba lor originala, engleza sau franceza, mi-a dat si mie sa citesc, chit ca nu inteleg chiar tot.
  Omul imi zice cam asa: medicamentele clasice sunt validate si rasvalidate prin studii, inclusiv pe om. Suplimentele, ceaiurile, homeopatele…prea putin. Asa ca eu nu pot prescrie tot felul de maca maca si sa ma trezesc anchetat ca am omorat sau schilodit pe careva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.