Testul de maturitate al natiei

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

16 Responses

 1. Mălin says:

  După votul ăsta se poate confirma statistica aia cu 49% care au buda în fundul curții. De câțiva ani ne-a intrigat pe mulți treaba asta și ne-am întrebat oare chiar așa de înapoiată e România.
  Ei bine de data asta avem șansa să aflăm adevărul în privința asta ca să nu mai existe niciun fel de dubiu.

 2. ice4you® says:

  Perfect, in felul asta se prind si altii ca Romania are dreptul de a se caca unde vrea, inclusiv pe globalism, fie si in fundul curtii.

 3. cola says:

  Din toată propaganda lgbt, înțeleg că doar săracii și-o trag tradițional .. homosexualii sunt deștepți, se spală pe dinți, și au buda în casă … e o vorba care spune să nu te caci acolo de unde mănânci, dar dacă te caci împrăștiat, buda din fundul curții e un obstacol .. e la fel de natural să te speli des pe dinți dacă muia are gust de căcat .. incep să mă agaseze minoritățile de orice fel dacă sunt agresive .. și de câțiva ani avem parte doar de minorități agresive ..

 4. cola says:

  Aceiași jegoși care îi făceau anticampanie lui Năstase pe insinuări de orientare sexuală ( bombonel , nu ? ), se dau acuma disperați de grija lgbt .. oricum mi-am exercitat votul, și m-am ales cu salutul respectuos al unui preot care ieșea de la vot laugh .. măcar la referendum să mă intersectez cu prea cinstitele fetze, că prin biserica nu prea calc smile ..

 5. ice4you® says:

  Buna observatie, dar nah, mintea romanului e scurta rau! smile

  Gata, am rezolvat si eu si familia mea. Din cate am vorbit pe ici pe colo, cei mai multi se pare ca se vor duce maine, azi e cam anemica treaba ca multi sunt fie pe la munca, fie fac cumparaturi si curatenie. Om vedea ce o iesi, eu macar am votat ptr propria mea constiinta! smile

 6. vasile says:

  Test de maturitate zici, stai sa intreb pe FB…. rofl

 7. radu says:

  Din pacate natia a picat din nou testul. Puliticienii si in special psd au facut blat si au sabotat. Manipularea si imensul val de ura de pe social media si-au atins tinta. Si asa am pierdut toti…
  Sa nu ne facem iluzii. Partidele de la noi in Ro zic una dar fac parte din partide europene care agreeaza lobbyul lgbt, mai ales polul socialist. In maximum 4 ani ideologia lgbt se va impune romanilor fara drept de recurs.
  Este un esec major al nostru ca popor nascut crestin si care e crestin doar ca pantomima…
  PS ioha, rezist, farapenali si toti puliticienii..un mare MARS in mata de aici!.
  Voi mai merge la vot doar daca apare un partid autentic conservator, cu caracter crestin democrat si social. Cu restul m-am lamurit azi…

 8. vasile says:

  Nu stiu cum vedeti voi treaba dar Romania a trecut testul cu brio, am fost adusi unde trebuie, suntem o cantitate neglijabila in context si la 30 de ani de democratie, o cifra destul de matura si in an de centenar, avem o cultura politica si un simt civic de tot rahatul, D-zeul romanilor a ajuns facebook-ul si am validat printr-un referendum ca suntem un neam de poponari cu curu’n doua luntri, asa ne asternem cu astia dormim good

 9. cola says:

  perfect adevarat, Radule .. au reusit sa umileasca biserica, prin blatul lor jegos .. sa-i mai voteze pulea, si sa conduca tara asta securistii, care stiu ca sunt in masura semnificativa , homofobi .. iote pentru cine se agitam noi, pentru partide , care in totalitatea lor, n-au nicio treaba cu interesele noastre .. dar chiar niciuna ..

 10. ice4you® says:

  Vine si postarea aia … inca stau sa imi treaca fierbinteala si sa decantez ce e de decantat, ca usor nu e! smile

 11. Costin says:

  Iata cum dintr-o populatie declarat credincioasa in proportie de 99,8% doar 20,41% au aratat ca pun pret pe valorile credintei ostenindu-si fundurile la votare. Restul ce-or fi, ipocriti sau doar hirlavi? Sau poate amindoua.

 12. vasile says:

  Lasa Costine, nu fi trist, se vad judetele pe unde mai sunt inca romani, Suceava a fost fruntea, din pacate hîrlávi sunt chiar in inima tari cry

 13. vasile says:

  Citesc acum o stire, “Klaus Iohannis a venit singur la vot, şi nu împreună cu soţia sa.”, bravo! bravo negative

 14. cola says:

  Nu are legătură cu credința sau necredința – are legătură cu capacitatea de a gândi cu capul tău .. din păcate, biserica, din motivul evitării anarhiei, susține supunerea față de autorități, primar, etc .. iar autoritățile au dat flit bisericii .. e cazul ca biserica să aibă agenda proprie în viața publică .. și abia atunci vor realiza politicienii ce teslă și-au tras singuri weekendul trecut..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.