Cojones la gratar – reteta din Madrid

Va spuneam in postarea asta ca niciodata nu as refuza o portie zdravana de coaie fudulii bine facute, la foc mare la gratar?

Ei bine, daca acolo era descrisa o reteta Catalana la foc mic, asta de la Madrid parca e mai pe gustul meu …

Spania suspendă autonomia Cataloniei, a anunțat, sâmbătă, șeful guvernului spaniol, Mariano Rajoy.

 Astfel, prima măsură va fi dizolvarea guvernului și organizarea de alegeri regionale.

Şeful guvernului spaniol, Mariano Rajoy, spaniol a anunţat sâmbătă organizarea de alegeri regionale în Catalonia în termen de şase luni, precizând că puterile administraţiei catalane vor fi transferate guvernului central, transmit Reuters şi AFP.

Consiliul de miniştri, reunit sâmbătă în şedinţă de urgenţă, a decis să ceară Senatului să autorizeze destituirea liderului separatist Carles Puigdemont şi a guvernului catalan, ale cărui puteri vor fi exercitate, ”în principiu, de miniştrii (din guvernul central) atât timp cât va dura această situaţie excepţională”.

Invocând, în premieră, articolul 155 din Constituţia Spania, Rajoy a mai cerut Senatului să autorizeze dizolvarea parlamentului Cataloniei şi convocarea de alegeri în termen de şase luni în această regiune.

Sursa: agerpress.ro

Desi in constiinta colectiva si in urma celor 2 miloane de voturi Catalunia si’a obtinut independenta, acesta ramane  un exemplu din care mizeriile politice de pe la noi ar avea de invatat! Desi nu sunt de acord ca oamenii sa fie raniti pentru crezul lor iar dreptul lor la vot sa ramana unul de necontestat, in aceiasi masura imi plac politicienii care isi asuma functia pe care o au, constitutia careia ii slujesc si nu sunt doar niste mizerii, marionete ieftine ce doar isi flutura daravela vanduta pe arginti (sorosisti) marunti, fara a avea coaie cojones sa duca pana la capat o asumare cu bune, cu rele …. ci doar cum le dadea „lor” bine in carti!

Inca o portie va rog, zdravana cu mai multe muraturi, si un vin sec … sa nu cada greu, cum le’au cazut amaratilor din Cataluia ce au creazut in ceva, dar au fost tradati de cei in care au crezut, ciuruiti fiind si ei la randul lor, cum am fost noi in 2012 cand nu voi uita niciodata un vot furat!

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura