Despre IceWorld 2.0

Scriu pe blog din 2005, epoca romantica a blogurilor din Romania, iar de atunci le’am vazut, scris si citit pe toate.  ingerisidemoni.ro in varianta IceWorld 2.0 – este rodul muncii mele de’a lungul a multi ani de zile, sau mai exact dupa ce google mi’a inchis fara vreo explicatie, blog’ul gazduit la ei prin 2010. Am trecut peste acel moment si am luat decizia ca urmatorul meu site sa fie unul care nu mai foloseste o platforma gratuita pentru ca munca sa nu imi fie furata cand au altii chef, lucru care s’a si intamplat.

Ca proiect demarase intr’o alta directie, a suferit de atunci numeroase treceri prin timp si chiar abandon intr’o vreme (cam ca toata viata mea si toate la cate muncisem din greu) pana astazi cand imbraca o noua hainuta ce incearca sa il duca mai sus decat un simplu blog. Pentru a realiza asta, in ultima vreme am incercat ca in primul rand sa ii imbunatatesc continutul, astfel ca au aparut sectiuni noi, cum ar fi Cenaclu, unde nu scriu doar ei ci toti cei care au ceva de scris sau aratat si Tehnologie/teste/review, o sectiune de mai mult de nisa, dedicata pasionatilor de IT si tehnologie. Necesitatea ei a aparut din momentul in care am inceput sa scriu din nou cu si despre IT, in revista online pcmhz.com, un alt proiect la care muncisem mult si il abandonasem aiurea.

Din punct de vedere tehnic, a primit si mutarea pe un server nou, mai rapid si performant, ce sper sa aduca un acces mai rapid si timpi mult mai buni de incarcare.

Noua interfata de start, a venit ca un dar ce i l’am facut inainte de pasti, ca tot se poarta inoitul, aducandu’mi aminte de vremurile cand copil fiind, bunicuta mea ma imbraca cu haine noi in ziua de pasti. smile

Cu astea fiind spuse … sper doar sa va placa aceasta versiune 2.0 care cu siguranta ca va suferi noi modificari in timp.

Welcome to IceWorld 2.0!

1 Response

  1. Luana Niculescu says:

    Bunā! Te -am descoperit Intr un filmuleț pe YouTube, căutăm material pentru un proiect despre limfedem. Mi -ar trebui un prieten așa deștept sa -mi explice niste lucruri pe un limbaj mai relaxat. Ce zici ? Vrei sa fii prietenul meu? Este in scop didactic! 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.