Despre IceWorld 2.0

Scriu pe blog din 2005, epoca romantica a blogurilor din Romania, iar de atunci le’am vazut, scris si citit pe toate.  ingerisidemoni.ro in varianta IceWorld 2.0 – este rodul muncii mele de’a lungul a multi ani de zile, sau mai exact dupa ce google mi’a inchis fara vreo explicatie, blog’ul gazduit la ei prin 2010. Am trecut peste acel moment si am luat decizia ca urmatorul meu site sa fie unul care nu mai foloseste o platforma gratuita pentru ca munca sa nu imi fie furata cand au altii chef, lucru care s’a si intamplat si asa s’a nascut acest site sub forma unui blog independent de dezbatere si polemica libera.

Blogul respecta atat politica de cookie cat si GDPR, find protejat de dreptul la Libertatea de exprimare si informare, precum si Dreptul la proprietate privata, prevazute in Constitutia Romaniei, Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene si CEDO. Inainte de a il utiliza, te rog citeste cu atentie:

Continuarea utilizarii lui, find considerat un accept al acestor politici si conditii de utilizare din partea ta!

Cu astea fiind spuse … sper doar sa va placa aceasta versiune 2.0 care cu siguranta ca va suferi noi modificari in timp.

Welcome to IceWorld 2.0!

Un comentariu la „Despre IceWorld 2.0”

  1. Bunā! Te -am descoperit Intr un filmuleț pe YouTube, căutăm material pentru un proiect despre limfedem. Mi -ar trebui un prieten așa deștept sa -mi explice niste lucruri pe un limbaj mai relaxat. Ce zici ? Vrei sa fii prietenul meu? Este in scop didactic! 😊

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.