Am testat lamele CIEN Shark de la Lidl|Adio Gillette?

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

8 Responses

 1. Marius says:

  Eu-s cu mac3. Am fost in Dragonul si am luat cu 7 lei bucata rezerve. Nu stiu de cate ori ma fac pentru ca mai ciordeste si altcineva lama.

 2. ice4you® says:

  De prin Dragonul am luat si eu odata niste facaturi, d’alea cu 3 lame, de au ruginit a doua zi. laugh Tu poate ai avut noroc … oricum … eu unul, mi’am gasit de amu linistea cu minunile astea de pe la Lidl.

  P.S. Tot pe la Lidl, alea cu 3 lame costa undeva la 20 lei (parca) aparatul + 8 rezerve, in vremea in care ala cu 2 lame costa vreo 18 lei cu 20 de rezerve. laugh

 3. Radu says:

  vreau sa iau Wilkinson, m-am saturat de gilette

 4. ice4you® says:

  Cu Wilkinson Sword am avut o dezamagire acum ceva vreme. Ori la noi se importa cacaturi, ori nu mai sunt ce au fost, plus ca si alea sunt la pret premium. Eu inteleg sa dai niste bani pe calitate, dar las’o dracu de treaba … pana la urma avem de a face cu un banal barbierit care candva se facea si cu scoici …

 5. Malin says:

  Eu sunt mai oldschool, folosesc aparat dinala clasic cu lame.

 6. ice4you® says:

  Multa vreme am folosit si eu cu rezultate fooarte misto, partea proasta e, ca m’am lasat de el tot din cauza lamelor pe care le gaseam din ce in ce mai proaste. Ma batea si pe maine gandul sa revin la el, acum am dat peste astea, cat sunt ok raman la ele, cand nu or mai fi, cred ca ma intorc si eu la “origini”.

 7. Mircea C. says:

  Prima oara cand am incercat o plasticarie cu lama (dubla) de la Cien, parca pusesem drujba pe fata … Dupa ce am tocit-o, celelalte din pachet parca nu mai erau asa rele- ori s-a obisnuit- pielea, ori am nimerit eu o duda din prima. Am revenit la Gilette cu 2 lame, mergeau mult mai lin pe piele … intre timp am revenit la origini, barbieritul clasic cu o lama.

 8. ice4you® says:

  Alea sunt ceva mai dubioase ce e drept …. da la cat costa parca nu te supara. smile In rest … revenirea ta e super ok, eu am renuntat la asta cand nu am mai gasit lame bune ci numai porcarii orice as fi cumparat! Probabil intre timp sa se fi schimbat treba … habar nu am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.