Dimineata: cafea sau ceai?

Daca ieri va intrebam pe unde beti berea cea de toate zilele, astazi va intreb legat de ce preferati sa beti dimineata.

La mine preferinta e una singura si indiscutabila: cafea neagra, expresso cu zahar cat pentru contrastul de dulce-amarui. Daca prin absurd ma sare ritualul asta, pot considera ca ziua este una care a inceput prost si pana nu beau ceva cafea nu prea ai cu cine vorbi. laugh

La voi cum e? Ce ceai/cafea preferati? Cu zahar/lapte sau fara?

15 comentarii la „Dimineata: cafea sau ceai?”

  1. Cafea. Aparent sint putin dependent. Ttrebuia sa fac niste analize de singe pe la prinz si nu am putut sa beau cafea in ziua aia. A fost o zi oribila cu dureri de cap si tot tacimul.
    Dar m-am lecuit smile
    Ideea e sa fie macar una din ele. Ori ceai ori cafea. Prefer cafeaua, insa daca ma trezesc bine, merge si un ceai.

    Răspunde
  2. Eu nu pot zice ca am dureri de cap cand ma sare cafeaua insa in mod clar sunt dependent ca vreau sa fiu. laugh Ador cafeaua naturala proaspat preparata … este una din micile mele placeri nevinovate.

    Răspunde
  3. Zic ca nu ma consider dependent pentru ca ma pot opri oricand din consumat si nu mor. Chiar am testat asta si doua saptamani nu am mai consumat. Nu am patit nimic si, aparent, eram la fel de productiv. smile

    Răspunde
  4. Tocmai ce ma gandeam sa scriu despre cafea si o sa fac lucrul asta dupa ce-ti zic tie, DA, sunt cafegiu profesionist.Prefer cafeaua fara arome, fara lapte, doar cu o lingurita de zahar.

    Răspunde
  5. Aiai!

    Mariane, ceva e ciudat: toti prietenii mei, oameni de munte sunt maniaci dupa cafea … vorba ta, profesionisti categoria grea. Cred ca ni’se trage de la placerea aia uriasa de a savura o cafea dimineata pe la 6 cand crapa de ziua undeva pe un varf de munte unde sa admiri un rasarit de soare care nu e pentru toti muritorii. laugh

    Răspunde
  6. Macar 2 cani de cafea fara zahar dupa o noapte de „povesti” cu prietenii dupa care musai 250 km cu motoru laugh

    Răspunde
  7. Cafea,fara doar si poate,indulcita la limita dintre dulce si amar.Un Espresso lung,cu putin zahar si eventual,dar nu intotdeauna,lapte cat sa ii dea o culoare putin mai deschisa.Din pacate,la mine cafeaua are zero efect,dar aroma,mirosul cafelei macinate ma electrizeaza smile

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura