Dexter

Cum foarte multe filme de cinematograf nu prea ai ce sa vezi, serialele raman in ultima vreme o optiune de luat in considerare. Prea mult timp liber nu am, iar putinul care il am prefer sa il folosesc pentru a ma relaxa si iaca asa in lipsa de altceva de ceva vreme am dat peste Dexter, un serial TV produs de catre cei de la Showtime …

… care dincolo de grotescul pasiunii, inumanului erou principal (criminal in serie) si al banalului aparent … trateaza ceva mult mai profund si uman decat vezi prin alte filme. Ai cam de toate … sange la greu; sex; probleme de familie; crime, criminali si politisti care ii prind; oameni si pasiuni; oameni si cariere; iubiri prost alese si mai ales gestionate; barbatul sufocat; femeia sufocanta; ciudati si ciudatenii … asa ca … daca ai rabdare sa il parcurgi chiar daca la inceput pare un film ce se repeta la fiecare episod … treptat daca ai capacitatea de a il vedea din toate laturile, ajungi la concluzia ca este unul dintre cele mai bune si complexe seriale din ultima vreme.

Il recomand … dincolo de porcariile ce le puteti vedea in HD sau nu, la TV!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...