Revolut mareste din 2024 comisioanele pentru tranzactii

Popular pentru comisioanele mici, pana acum, Revolut percepea un comision de 0,7% pentru fiecare transfer instantaneu catre un numar de card fara a percepe comisioane suplimentare.I

Incepand cu data de 8 ianuarie 2024, toti clientii Revolut vor fi taxati suplimentar pentru costurile fixe cu minim 0,2 euro pentru orice tranzactie intre banci.

„De ce se schimbă comisioanele? Verificăm constant structura comisioanelor acestora pentru a ne asigura că rămân competitive și ne acoperă, în același timp, costurile fixe.,”

au transmis reprezentantii Revolut.

Sursa foto: techcrunch.com

11 comentarii la „Revolut mareste din 2024 comisioanele pentru tranzactii”

  1. Păi nu tre’ să mănâncă șî gura lor?! Bre, ice, nenea economiștii lu’ pește ar zice că asta e legea pieței, cerere-ofertă! Dat diavolii ăștia omit să zică cine le-a dat tainul bancherilor, recte puliticienii noștri draci! și scumpi!

    Răspunde
  2. Comisioanele alea nu ar fi problema majoră.. principalul lor instrument de marketing a fost flexibilitatea – să-ți deschizi un cont din câteva clicks, să-l folosești relativ untraceable și safe când ești în altă țară.. sau cel puțin așa m-a convins fii-miu acum câțiva ani să-mi fac un cont.. nu l-am folosit vreodată, iar de când mă omoară cu datele personale ( doar ei nu aveau cnp – ul meu, în rest duzini de instituții din România îl au ), m-am hotărât să le fac cadou soldul minim de câțiva euro din contul ăla și să nu le mai dau nicio informație personală.. în condițiile în care cardurile mele bancare au același regim de trasabilitate, prefer cardurile visa și mastercard.. modelul de afaceri inițial a fost făcut praf de reglementările ursulei.. au devenit o banca fără ghișee, adică ceea ce vor deveni și restul de bănci oricum..

    Răspunde
    • Faza cu anonimizarea tranzactiilor si untraceable e doar o poveste, pentru a iti faci azi la ei un card, trebuie sa iti dai pe langa datele personale si toate datele biometrice posibile si imposibile, ceea ce ridica mari semne de intrebare cu privire la aceste date, care nu prea si idee unde ajung si de cine sunt folosite, Revolut find o companie nonbancara care functioneaza dupa niste reguli si algoritmi ce te pot lasa oricand fara bani, fie ca ti blocheaza daca tranzactiile ii se par suspecte, fie in cazul unei fraude cand nu isi asuma nici o responsabilitate. Una peste alta, eu nu am avut si nu am incredere in acest serviciu, vorba ta, prefer sa merg pe clasic.

      Răspunde
      • Tocmai asta e, au început pe un model non bancar, ceea ce creea niște riscuri pentru clienți, e drept, dar și niște avantaje.. între timp, după Brexit, și-au tras o licență bancară UE, în Lituania parcă, unde regulile sunt mai laxe decât în Malta/Cipru de exemplu, și unde s-au mai tras tunuri financiare la greu, inclusiv cripto .. Prin urmare, află și ciolacu cât pătrunjel cumperi la piață, și nici nu ai alt avantaj, inclusiv legat de costuri.. au și avut incidente de securitate din ce îmi amintesc, așa că…

        Răspunde
        • Eu mereu am vazut Revolut asta ca un soi de manarie si nu doar ei, si tocmai de aia, multi dintre cei pe care ii cunosc si au un asemenea card, nu tin niciodata bani pe el mai mult decat ceva maruntis si cat au nevoie pentru tranzactii, eventual pentru schimbul valutar cand erau plecat pe undeva, ca la astia era cel mai avantajos pana acum.

          Răspunde
  3. Depinde la ce folosesti Revolut si mai ales ce alte variante ai. Eu nu am vazut niciodata Revolut ca ceva spectaculos, l-am folosit de cateva ori, dar nu mi s-a parut ceva mult mai avantajos comparativ cu visa sau mastercard. M-ar fi interesat in afara UE, sa scot cash, numai ca exista acel barem de ca. 175 euro/luna. Altfel trebuie sa-ti faci alt gen de revolut si sa platesti lunar. Pai ce sa faci cu 175 euro/luna. Pentru mine revolut e card de maruntis. Pe mine copiii m-au lamurit sa-l fac, probabil cu gandul la recompensa primita cand inviti pe altcineva

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura