Umor de criza

Ca tot mi’am facut eu un obicei ciudat de a ajunge des pe la Urgenta, din diverse motive, nici anul asta nu am scapat si pe langa deosebita cafea ce o gasesti pe hol’ul Spitalului de Urgenta, am mai gasit ceva, ce mi’a starnit un zambet dulce/amar, la gandul ca romanilor cand le este greu, ori isi regasesc umorul, ori isi aduc aminte de el …

Cu aceasta ocazie, vreau sa transmit toate cele bune unui prieten de departe, cadrul medical al acestui spital pana nu demult si sa ii confirm inca odata ca a facut cea mai buna alegere sa plece dracului din tara asta … in care macar umor mai avem … si felicit pe cei ce au avut ingenioasa idee de a face acest brad, pe holul unde se fac eforturi supra’omenesti ca din nimicul oferit de guvern, vieti sa poata fi inca salvate!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...