Cu cine gatim in seara asta?


Daca imi aduc eu bine aminte in aceasta seara Antena 1 va fi pentru prima oara cand se ia la tranta dreapta cu ProTV pe acelasi tronson orar avand o emisiune cu acelasi profil. Pana acum si’au luat’o mereu si evitau pe cat posibil sa faca asta … in schimb in seara asta se va da in sfarsit epica lupta, Antena 1 avand mare incredere in formatul Hell’s Kitchen vs. MasterChef’ul de la ProTV, atuul lor fiind faptul ca au reusit sa le fure atat juriul cat si echipa tehnica de productie, ce a urmat’o pe Mona Segal la Antena 1.

Nu stiu cum o sa le iasa si ce o sa le iasa celor de la Antena 1 (ca TopChef a fost un dezastru) … dar la cum se prezinta MasterChef’ul de la ProTV in acest moment, mi’se pare ca Antena 1 va avea o misiune foarte usoara, momentul in care sa se razbune pentru toti anii cat au stat in umbra MediaPro fiind ales perfect. Va urma Vocea Romaniei vs. XFactor pe acelasi tronson orar … unde totusi cred ca in ciuda tuturor eforturilor, cei de la Antena 1 se supraestimeaza in acest moment desi mizeaza si ei pe un nou juriu.

Deci MasterChef sau Hell’s Kitchen? laugh

2 comentarii la „Cu cine gatim in seara asta?”

  1. Ești pus pe glume bune. smile Cum să se ia la trântă dreaptă o echipă de bucătari condusă de un blogger culinar, cu o echipă de seniori în bucătărie. Fără să insult experiența niciunuia dintre ei, dar nu există termen de comparație între ei. Seara asta dăm pe Antena să vedem noua emisiunea, sper să fie ca în State sau măcar să fie câtuși de puțin din ceea cea realizată de Gordon Ramsay.

    Răspunde
  2. Pai nu ma stii tu baiat glumet? laugh Sa vedem ce o sa le iasa si astora cu Hell’s Kitchen, formatul este unul extrem de dinamic, departe de ce era MasterChef.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura