Cine ii cere demisia cercetatului Ponta?

 

Intr’o ultima sfortare basinoasa tragico-comica a asa zisei opozitii de dreapta, singura speranta a noului P(D)NL de a mai pune mana pe puterea totala din visele cele dulci ale lui Santa Klaus, ramasese o motiune de cenzura pe care s’au cacait sa o nasca taman la termen, adicalea la aproape 9 luni, si niste penibile acuzatii ce i s’au adus cu putoare de executie politica lui Ponta. Cum am zis, daca acuzatiile se dovedesc reale sunt perfect de acord sa plateasca pentru ceia ce a facut … dar pana ca instanta sa dovedeasca asta, nu ma pot abtine sa ma amuz uitandu’ma la cine sunt cei care au tupeul sa dea primi cu piatra, sa ii luam pe rand:

  • Presedintele Romaniei Klaus Iohannis zis si Santa Klaus – a candidat si castigat functia cu un dosar penal pe rol al carui rezultat l’am aflat abia la o luna si ceva dupa instalarea in functie. De asemenea mai exista un doar penal pe rol si alte cateva destul de dubioase din trecutul sau pe la primaria din Sibiu ce probabil vor avea si ele soarta dosarului Flota al predecesorului sau;
  • Presedinta noului PDL PNL Alina Gheogiu zisa si Chilotei Fierbinti sau pupila lui Klaus – dosare penale cu iz de Electrica ascuse pentru moment pe sub covoarele democratiei plus ceva invinuiri in aceleasi dosare ale lui Sova;
  • Presedintele PDL din toate timpurile Vasile Blaga zis si Buldogul – citat pe la DNA pentru invarteli pe la campaniile electorale ale PDL si alte afaceri de familie;
  • Ex-Capitanul Romaniei Traian Basescu – un marinar betiv cu zeci de dosare penale si care a fost presedintele ilegitim al Romaniei pentru cel putin 3 ani de zile … mai e ceva de zis?!
  • Ludovic Orban zis si Menestrelul – nu stiu ce functie ocupa … cum nimeni nu stie dealtfel, nici chiar el. Bufonul menestrel al opozitiei cu nume de ungur este si domnia sa vizat penal in dosarul Romstrade;
  • Monica „Balaceanca” Macovei zisa si spaima sticlelor de Jidvei – procuror comunist sector 1 Bucuresti, invinuita in numeroase dosare penale ce deocamdata sunt inca ascunse (si nu se stie de ce?!) sub aceleasi covoare ale democratiei;
  • Am uitat pe cineva?! Va rog completati voi, lista ramane deschisa!

Penali, penali … da sa ii stim si noi!

Surprinzatoare … dar totusi de bun simt … este deocamdata discretia doamnei Udrea in timpul in care 3 autocare cu „mii de participanti” (citat din stirile TVR) din partea PMP au fost la un pas de revolutie in Bucuresti.

Later edit:

Ponta joaca tare si foarte inteligent prin faptul ca a solicitat ca astazi sa fie deja audiat la ora 16.00 in comisia juridica pentru ca maine sa se si voteze daca i’se ridica sau nu imunitatea.

O miscare politica mai mult decat inteligenta pentru ca in felul asta nu ii lase pe paduchi lati din opozitie sa miste nimic si nici sa isi faca vreo strategie!   Era singura cale sa isi pastreze scaunul si nu stiu de ce sunt aproape 100% ca ca asa va fi dupa ce vineri eram 100% ca nu va prinde sfarsitul acestei saptamani ca prim-ministru.

Bravo maestre, ai c0@|3 … incet si sigur iti castigi tot mai mult din respectul meu si fi sigur ca si al adversarilor tai!

Da’le la jioale … rupele muja …

8 comentarii la „Cine ii cere demisia cercetatului Ponta?”

  1. Eu chiar mi-am facut o captura cu cei doi: blaga si doamna blonda. Ce se mai alinta, ce stau ei unul langa altul. Parca suntem acum 8,9 ani de zile.

    Daca voiau sa faca ceva cu adevarat, il dadeau pe Blaga in randul 2 si scoteau unul mai putin cunoscut la inaintare. Macar era fata noua, nu unul care a facut jaf total.

    Dar romanul uita repede. Iar se apropie alegerile, iar nu avem pe cine alege.

    Răspunde
  2. Sincer, eu nu stiu ce sa mai cred, omul asta ori are dubla personalitate, ori pur si simplu ne crede un neam de prosti. Comportamentul lui, zic si ma repet, imi aduce aminte de ceva ce am citit intr-o carte celebra la vremea ei, dar si dupa – Mein Kampf parca-i zicea. smile

    Nu ar trebui sa-i ceara nimeni demisia, daca se vrea a fi mai presus decat decat cei pe care i-ai mentionat tu, atunci ar avea bun-simt si ar pleca de buna voie. Ca sa nu mai zic ca nu mare cuvant nici in fata unui c***t…

    Ai vazut asta: http://www.cdep.ro/declaratii/deputati/2008/interese/237.pdf ?

    Răspunde
  3. Nu are de ce sa fie mai bun ca altii si nici macar sa incerce! Cu niste cacati te comport ca un cacat … eu nu am zis nicaieri ca e mai bun cu ceva … dar imi vine sa vomit cand vad atat de multa demagogie si mizerie din partea alora care ne povestesc ca ei nu ar avea nevoie de mir!

    Fitzuica aia (re)descoperita acum de partidul fetesibuci vehiculata ca si virala de spaima sticlelor Jidvei a mai fost fluturata si prin campanie … pana si Basescu a ras de ea, valoarea ei ca dovada juridica este la fel ca cea a hartiei igienice pentru ca nu dovedeste absolut nimic, calitatea lui Ponta reiasa de acolo ca fiind cea de colaborator si nu de asociat cum ar vrea unii sa ne intoxice ca pe neamul de prosti ce suntem.

    Răspunde
  4. Dacă are nu are valoare, atunci de ce le mai cerem declarații de avere și toate cele? De ce la alții s-a luat în considera și la ăsta nu? smile Fascinant spectacolul ăsta, păcat doar că e pe banii noștri, a proștilor…

    Răspunde
  5. Raman la o parere Ponta va pleca. Ca va demisiona, ca va fi silit, gen a la Roman(Doamne fereste-ne), va pleca. Daca va fi achitat se va intoarce cu o sete de razbunare, daca nu, bye! Cert este un singur lucru: prostii care au votat anul trecut si au clamat ca e bine asa au cazut din lac in put. Ati vrut democratie, halal democratie vi se ofera. Tancurile pe strada lipsesc, in rest recuzita e prezenta.
    Daca ar fi destept Ponta ar trebui sa se retraga in Parlament si sa il puna pe Tariceanu prim ministru. Sa vezi atunci razboi!

    Răspunde
  6. Exista si varianta aia cu Tariceanu la care cred ca s’au gandit … dar crede’ma ca atunci jale o sa fie pentru ca numai de VENDETTE nu avem nevoie, iar cu Tariceanu prim-ministru o sa il planga toti din „opozitie” pe Ponta!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura