Concurs pentru cititorii fideli, premiul: un voucher de reduceri mari la EMAG

Asadar, pun la bataie un voucher de reducere valabil in perioada 1-3 august!

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati aici un comentariu in care sa va exprimati dorinta de a primi acest voucher, sa va abonati la acest blog prin serviciul de email si sa ii dati si un share pe ce retea sociala doriti voi. Premiul va fi atribuit in urma trageri la sorti de pe random.org, fiecare dintre voi primind un numar de la 1 la X atribuit in ordinea in care va inscrieti! 

Hai, dati in prima faza o geana pe aici:

De asemenea tot voucherul ala va poate aduce 15-20-30% la multe alte produse cum ar fi de ingrijire personala, mobilier, saltele, accesorii telefoane, video proiectoare, sisteme de sunet (boxe/casti). bricolaj, ceasuri, biciclete si multe alte produse pe care le puteti voi alege dupa castigarea voucher’ului cand va ofer si toate informatiile de care sunteti interesati!

Asadar grabiti’va, aveti 3 zile sa castigati voucher’ul asta valabil pana in data de 3 august!

Succes! smile


Update: In urma tragerii la sorti de pe random.org, numarul castigator este …

Asadar numarul 5, care in ordinea inscrierilor de la comentarii ar fi Sorin Banicioiu! 

Stimate Sorin, in primul rand iti multumesc ca imi esti abonat la fel cum le multumesc si restului (care au participat la acest mic concurs, sau nu) atat voucherul de reducere cat si detalii despre intreaga oferta ti’le voi trimite imediat pe email din formularul de contact (sper sa fie unul bun/real) ca sa ai timp sa iti faci si cumparaturile.

Felicitari si bafta la cumparaturi! 

P.S. Poate ai timp sa mai treci sa ne arati ce ti’ai cumparat si sa nu uiti de bere! laugh

 

30 de comentarii la „Concurs pentru cititorii fideli, premiul: un voucher de reduceri mari la EMAG”

  1. Gata maestre, Ia-ma si pe mine in considerare! Toate laptopurile din link au reducere de 10%? Reducerea este -pretul afisat ca redus la emag sau este deja redus in pretul afisat?

    Răspunde
  2. Orice laptop din oferta prezentata de acel link beneficiaza de -10% fata de pretul afisat pe site! Mai exact, daca laptopul costa 1000 lei pe site (pret final dupa reducerile aplicate deja de emag) tu vei plati cu 100 lei mai putin, adica 900 lei! smile

    Succes … esti numarul 1! laugh

    Răspunde
  3. Eu am un alt voucher pe care il ofer cui are nevoie, banuiesc ca reducerile or fi cam la fel, ideea e ca nu toata lumea a primit! smile Ei uite … ca acum sunt doua vouchere impreuna cu ala oferit de Alex! laugh

    Răspunde
  4. @Alex – te’am notat, esti numarul 4! Succes! smile

    @Vasile – pai si nu ai pe cineva in tara care are nevoie de una, alta? smile Daca gasesti azi pe careva, te inscriu pe tine si tu dai dupa aia voucherul ala cui vrei tu. smile

    In alta ordine de ideei, ca sa aveti vreme sa cheltuiti acel voucher, tragerea la sorti o voi face maine dimineata, iar rezultatele le voi afisa aici, urmand ca vocherul si restul detaliilor sa le trimit pe email’ul cu care ati comentat!
    Bafta!

    Răspunde
  5. Mobila, sau mobile? laugh

    Daca de mobila este interesat arunca o privire aici. Au si de gradina aici. -20% fata de pretul afisat. Daca e vorba de telefoane mobile, arunca o privire aici -5% fata de pretul afisat.

    Esti numarul 4, succes! smile

    Răspunde
  6. Yeeeeee! Multumeeesc, mi-am comandat scula asta. ca tot imi doream asa ceva de multa vreme. Fata de pretul afisat dupa ce am bagat seria voucherului mai am de platit doar 520 lei adica am primit o reducere de 130 lei Multam mult inca odata, probabil ca luni sa ajunga la mine din estimarile de livrare de pe site.

    Răspunde
  7. Multumesc! Daca ajunge in timp util o sa o car dupa mine ca plec cu cortul la pescuit o saptamana. Nu am gasit nicaieri informatii legate de autonomie, sper sa tina cat de cat, oricum am la mine si un generator.laugh

    Răspunde
  8. Sursă de alimentare
    Intrare pentru baterie sau c.a.
    Sursă de alimentare reţea
    AC 100 V- 240 V
    Tip baterie
    Dimensiune D (LR20)
    Tensiune baterie
    1,5 V
    Număr de baterii
    8

    Informatiile sunt luate de la Philips de pe site, unde din cate inteleg ar avea si intrare pentru alimentare la curent continu. De autonomie nu zic nimic, dar banuiesc ca niste baterii bune sau niste acumulatori de calitate or sa tina cat de cat.

    Răspunde
  9. Neata!! Aseara dupa ceva aventuri cu curierul a ajuns in sfarsit scula la mine. Prima impresie este una mai mult decat ok, desi nu am apucat sa o testez fiind deja tarziu, dar mi-a placut mult de tot ca bassul este foarte profund chiar si la cel mai jos nivel. De citit, citeste orice am bagat in ea, pacat ca nu si flac dar e ok si MP3. Ca si minus, parca se putea ceva plastic mai bun la carcasa, mai ales ca e portabila, mie unul mi-se pare nitel cam fragil, cred ca o sa ii pui oricum pe marginile de contact niste scoth sau ceva de genul asta sa nu se zgarie ca de carat am de gand sa o car dupa mine. Baterie interna nu are, trebuie sa ii pun eu niste baterii si sa vad ce autonomie are cu ele. Oricum imi convine asa ca alea se pot schimba mult mai usor si ieftin fata de un accumulator intern.
    Ma bucur ca a ajuns la timp sa o iau cu mine la pescuit, din punctual meu de vedere cu reducerea primita cu tot, face „toti banii”!!! Multumesc mult incaodata si concediu placut la toata lumea!!!!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura