In Lumina Pastilor, poporul asta are speranta si viitor

Am asistat la slujbele din Saptamana Mare la Biserica unde slujeste fratele si cu bucurie pot sa spun ca am vazut veniti la biserica multi, foarte multi tineri si nu doar la Sarbatoarea Invierii, ci si la Denii, Saptamana Mare find cu biserica plina, la Inviere participand o mare de oameni care nu au plecat imediat dupa ce au luat Lumina, ba dimpotriva.

Speranta din Saptamana Luminata

Da, poporul asta are speranta si viitor, iar lucrul asta l’am vazut de la un an la altul, cu precadere dupa nenorocirile din pandalie, cand tot mai multa lume a inceput sa revina la valorile si traditiile care ne definesc ca popor si bucuria nu e sa vezi oameni in varsta facand asta, ci copiii si oameni tot mai tineri, treptat procentul schimbandu’se tot mai mult in favoarea acestora.

Omul sfinteste locul

E o vorba veche din popor, pe care fratele meu o confirma si ii fac cunoscuta lucrarea nu pentru ca imi este frate, ci pentru ca dincolo de asta este preot crestin ortodox si cum in ultimi ani exista un real asediu asupra Bisericii, in care sunt facute public doar nenorocirile pe care le fac niste bagabonti in sutana, dincolo de uscaturi exista si preoti in sutana, oameni dedicati care fac lucrarea ce o au de facut si reusesc sa adune langa ei oastea crestina care sa insufleteasca Biserica, caci fara oamenii care sa vina langa ei, nu exista Biserica.

Bucurati’va de aceste zile

Ca un pacatos ce inca incearca sa inteleaga ceva din viata asta, pot sa mai zic doar ca dincolo de mesele bogate, luati’va oamenii dragi in brate si bucurati’va de fiecare clipa langa ei in aceste zile Luminate! Dincolo de ale trupului ce oricum il hraniti zi de zi, dati mai ales ce este al sufletului, bucurati’va ca sunteti sanatosi si nu uitati de voi, ca voi! Lasati rautatile macar cateva zile si incercati sa ganditi pozitiv, cautati’l pe copilul din voi si lasati Lumina sa il bucure!

Hristos a Inviat!

6 comentarii la „In Lumina Pastilor, poporul asta are speranta si viitor”

 1. Nu sunt foarte bisericos, mai arunc un doamne-ajuta, doamne-fereste pe ici pe colo. Dar ma raliez voua cand este vorba de valori si traditii, contra a ceeace vine din vest.

  Răspunde
  • Nici eu nu sunt unul spre necinstea mea si nici nu vreau sa par ceea ce nu sunt,insa,sunt si eu alaturi de toti cei care promoveaza aceste valori, spre binecuvantarea mea, avand un frate slujitor,langa care am fost si voi fi mereu din prima clipa a misiunii lui si cat o’i mai fi.

   Răspunde
 2. Adevarat a inviat! E o bucurie sa vad aceasta imagine care transmite un mesaj foarte puternic si emotional in acelasi timp! Sarbatori fericite tuturor si bucurie in familie ca asta este cea mai importanta!

  Răspunde
 3. Adevarat a Inviat‼️🙏☦️
  Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere sa-si duca misiunea cat mai mult timp, intru lauda Domnului ‼️🙏☦️

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura