Epoleti in transee – Operatiunea: Lulutza

Sub stindardul …

Uniti salvam sistemul!

Operatiunea Lulutza este in plina desfasurare dupa ce restul tentativelor de minimizare a pagubelor pentru salvarea sistemului sinistru au esuat lamentabil. Cum era de asteptat, s’a trecut la lupta la baioneta in transee, in strada fiind scoasa ultima lor solutie de forta, armata clonelor, cum generic am numit’o prin 2014, desi istoria acestei armate incepe odata cu instituirea statului de drepti prin 2004 de putredul Basescu ce azi incearca sa isi joace toti asii din maneca pentru a salva ce mai poate fi salvat.

Dar hai sa luam pe rand sirul evenimentelor pentru a demonstra epoletilor cat de previzibili si ridicoli au ajuns:

Incepand inca de saptamana trecuta pe net a inceput sa se acumuleze tensiunea, baietii cu ochii albastrii fiind mai activi ca niciodata in ce priveste tot ce inseamna scandalul din SRI in urma dezvaluirilor mai mult sau mai putin reale ale lui Ghitan, graficul de monitorizare a vizitelor din ultimele 7 zile de pe blog sta dovada.

Mai in gluma, mai in serios, nu ziceam eu degeaba ca mai au putin si bat vizitele civilior! laugh Stand si eu cu ochii pe ei de ceva vreme, imi era destul de clar faptul ca urmeaza sa se intample ceva si asa a si fost, ca de cateva zile din vizuina unde a stata ascunsa pe toata perioada scandalului a carui tinta era Coldea, a aparut intr’un final si Lulutza dupa ce decapitarea oficiala a maretului domn’ghinaral (sa traiti!) a fost infaptuita stiind probabil ca e urmatoarea la esaford daca nu se implica … ca la ordin, ca nu, asta e discutabil … inca La inceput au fost doar cateva declaratii belicoase din varful limbii, ca mai apoi cu cat esuau toate incercarile sistemului de a se salva prin acoperirea scandalului cu un altul, Lulutza a trecut si ea la baioneta, prima ei prezenta in toata splendoarea ridicolului fiind pe la SRI24 … ma scuzati DIGI24, unde a primit toata mangaierea si sustinerea posibila in a continua lupta anti-coruptie. De aici a luat la rand toata presa aservita cu EuropaFM si Moise Gogoman in frunte, a trecut si pe la Ziare.com si pe la adevarul.ro … practic nu a ratat nici unul din bastioanele media ale sistemului de unde a trambitat mai mult sau mai putin voalat mesajele lozincilor ce intr’un final s’au tradus in miscarile de strada ale umbrei zdremtuite a ce era odata armata clonelor, in paralel pe internet si mai ales facebook raspandindu’se aceleasi mesaje. O mana de ajutor, bineinteles ca a dat si Ficus Cotrocenius dupa ce a dat buzna peste o sedinta de guvern accentuand ideea ca a venit acolo pentru a impiedica aceea lege care oricum e in dezbatere publica inca si aparent nici nu era pe ordinea de zi, desi aici exista oarecare suspiciuni. Furibund a fost si Turcescu, zis si acoperitul-descoperit, si alti aceiasi agitatori cunoscuti ai sistemului pe fata carora se poate usor citi disperarea.

Guvernul si Parlamentul ar face bine sa isi vada de treaba lui si sa nu uite de sustinerea a catorva milioane care au dat un vot in majoritate absoluta in 11 decembrie anul trecut! Sa nu fie la fel de lasi si sa dezerteze iara cum a facut Ponta din dorinta de a se salva in vreun fel, avand dovezi fara numar ca sa te faci frate cu dracu ca sa treci puntea, la capatul alalatu tot dracu te asteapta! Sa treaca de urgenta la treaba in baza unui mandat constitutional primit, sa ne demonstreze ca singurul drept care are putere este VOTUL DEMOCRATIC, sa isi exercite puterea in baza lui si mai ales sa treaca la constituirea unor comisii parlamentare care ii ancheteze public si transparent pe toti cei care se fac vinovati de situatia in care a ajuns tara asta si mai ales tentativele de destabilizare din ultima vreme doar din dorinta ca un sistem mafiot (cum il numea insasi creatorul lui) sa fie salvat! Bine ar fi ca noi restul sa continuam presiunea publica si mediatica in acest sens si sa nu ne pierdem timpul cu fumigenele ce le dau baietii acum in disperare!

Prieteni cu epoleti, sunteti atat de ridicoli incat ati ajuns si previzibili! Manevrele astea le’ati tot experimentat ani si ani la rand pana cand s’a prins toata lumea de ele! Daca nici Lulutza nu mai poate face nimic, la ce sa ne asteptam, la un nou #COLECTIV??

15 comentarii la „Epoleti in transee – Operatiunea: Lulutza”

  1. Eu cred că sunt mai multe divizii de epoleți.. cu interese divergente.. Nu exista epoleți ‘de bine’.. dar exista epoleți mai puțin toxici.. depinde de cat de mult noțiunea lor de interes național se referă la tara asta și nu la alta.. unii epoleți ii scot pe prosti in stradă cu lozinci stupide pro-dna, pro-puscarii, alți epoleți o împing pe Pippidi ( și e de împins nu glumă laugh ) pe ecrane TV, iar alți epoleți fac rost de stick-uri să aibă ghitza suport tehnic pentru dezvăluiri.. de aci și traficul crescut pe blogul tau.. Părerea mea…

    Răspunde
  2. Corect! O treba e clara … dincolo de orice balmajim noi pe aici sau in alte parti, e deranj mare pe la baieti prin ograda. laugh Probabil ca in vremea in care unii incearca sa salveze ce mai e de salvat din mostenirea lui Coldea, altii asteapta inca ordinele licuriciului fara de care sunt putin debusolati. laugh

    Răspunde
  3. Absolut de accord, Cola, am mai zis-o, Ghita a fost exfiltrat de in serviciu secret si sprijinit, n-at fi de mirare sa fie in agent dublu sau triplu.
    S-a intamplat ceva si pe la DIPI, din moment ce Lulutsa urla ca ei sa il aduca inapoi pe Ghita, premiera absoluta fiind ca never ever vreun urmarit nu a putut fugi?!? Da? Alde Popa, Hayssam, Necolaciuc si altii presupun ca s-au teleportat de pe unde au fost adusi, ete ai dracu suntem, aven Star Trek si nu stim.
    Operatiunea Diversiunea e in plina desfasurare, deja zangane catusele, se pregatesc dosare samd, dar lipseste ceva…a da, nu mai e licuriciul!!!!
    Tot esafodajul se va prabusi in curand…
    PS Aseara tipau aia ca ziaristii reprezinta patroni in inchisoare sau politicieni-patroni.
    Se pare ca uita ca Digi este doar in acte tv privata si uita odiseea smulgerii Realitatii de la Vantu si uita asmutirea lingailor contra a ot ce inseamna mass media independent si uita distrugerea Televiziunii Romane.
    De asemenea, se pare ca uita ca mass media din Occident este PARTIZANA POLITIC, nu exista decat arareori mass media echidistanta politic!!

    Răspunde
  4. Bravo dom’le, iote ca nu ne-am agitat degeaba pe aici si ne baga si pe noi cineva in seama, acum sper sa stie de gluma „tovarasi” si sa nu ne treaca la „panou” pentru subminare laugh

    In rest ar trebui sa fim atenti la ultima fraza, situatiile disperate, duc la masuri disperate, cam multe coincidente 😉

    Răspunde
  5. Vasile, tovarasi probabil ca prima oara ar trebui sa accepte ca epoca de aur a trecut de vreo 27 de ani incoace, indiferent de calendarul dupa care se iau ei. Tara asta are dreptul la libertatea castigata si mai ales la libera opinie garantata de o constitutie asa fragila cum e ea. Din pacate oameni sunt slabi in tara asta din lipsa de educatie, saracie, frica si cultura unei democratii pe care parca ne incapatanam sa nu o invatam de nici o culoare. Nu scapam nici cum de meteahna unui tatuc care sa aiba el grija de toate, cumva e de inteles ca pe la noi dupa ce am avut stapani de iobagi, ne’am trezit intr’o monarhie, apoi intr’o dictatura … iar azi nici cum nu pricepem ca avem sansa de a avea un destin daca am avea si curajul de a renunta la tatuci si de a creste mari. Ne’am obisnuit prea tare atat cu biciul cat si cu supunerea, cumva e un mod de viata, iar razvratirea o intelegem doar cand tatucul o cere impotriva alora de nu ii fac jocul. Din fericire nu toti suntem atat de idioti, din pacate minoritari.

    In rest, eu nu cred in coincidente cand totul arata ca un plan ce se tot repeta. E ca o piesa proasta pusa in scena cu alti actori, dar tot proasta ramane. Din pacate ne putem astepta la absolut orice in acest moment pentru ca suntem prinsi la mijloc in razboiul mafiot fara scrupule. Din nefericire uitam mereu si mereu ca „Somnul ratiunii naste monstrii”!

    Răspunde
  6. laugh Epoca de aur nu va trece niciodata, e o doctrina, intodeauna va exista cineva care o va promova, va promova conceptele, va incerca sa creieze un curent sa adune adepti sa mentina vie amintirea ei, asa si trebuie, dar mai trebuie sa invatam ceva din asta, sa invatam sa trecem mai departe sa lasam textele cu securitatea si comunisti deoparte, apropo ma minunez si acum cum unii de 30 de ani spun securitate, comunisti si comunism asa cu nonsalanta de parca ar fi mancat cu ei la masa si ar fi trait cu ei in casa . Personal am prins din greu si epoca de aur si epoca asta de cacat de acum, comparativ e la fel, doar alt ambalaj mai lucios de origine occidentala, desigur tehnica a evoluat, AVEM DE TOATE, da asta nu e meritul democratiei ci e in firea evolutiei. In rest manariile sunt tot alea, s-au schimbat modele la costume si cravate la gulerele la camasi laugh si ceea ce e mai important microfoanele sunt mai mici si fara fir, e aceiasi epoca cu alta denumire, impachetata mai frumos, democratic si avem un vinovat care e responsabil de toate relele din ultimile decenii

    Răspunde
  7. Tovarase Vasile, vezi tu de ce comentam numai noi, cativa pe aici in vremea in care altii doar citesc?! laugh Suntem prea batrani frate … le’am prins si trait pe toate … tehnologia ce a avansat ca in rest …. le stim pe toate ca niste oameni mari. laugh

    Răspunde
  8. E bine ca macar citesc, eu sper si e normal sa nu vorbeasca neintrebati(comenteze), decat dupa ce cer voie , glumeam, sa comenteze, daca au ceva de spus sa spuna! Din pacate romani sunt asa mai „muti”, sechele vechi, speram ca asta, odata cu trecera timpului, sa dispara, generatia noua sa fie mai vocala, mai interesata, bine acum este pe facebook… si cam atat. In general tineri din ziua de azi vorbesc greu sunt asa mai „pretiosi”, intelegi greu cand isi expun o idee, se exprima greu in real, fata in fata e crima si pedeapsa, la fel si in scris, asta e rezultatul a 27 de ani de democratie, rezultatul a 27 de ani de sistem educational in care s-au facut experiente, in care tineri nostri au fost cobai, in care s-a schimbat tot de dragul schimbari fara a filtra ce a fost bun in vremea comunismului, a alege si imbunatati. Dar astea sunt prostii, asa e de cand lumea, aia batrani au impresia ca le stiu pe toate, iar aia tineri ca batrani sunt o piedica si nu inteleg nimic din schimbarile care apar si desigur nu vor sa se dea la o parte, etc., etc..

    Răspunde
  9. Hellvig de 5 ore da cu subsemnatul la comisia parlamentara, raportul MCV ne face de cacat, doar judecatori sunt laudati, doar polititcieni trebuie monitorizati si guvernul Ciolos este pe val….. si Iohannis vorbeste engleza mai rau ca Iliescu si Basescu, asta e parerea mea :))))))))))))

    In concluzie Romania este o colonie UE!

    Digi24 este oficial televiziune SRI!

    Răspunde
  10. Singurul lucru care s’a schimbat, e ca treptat, treptat, vizitele baietilor cu ochii albastrii au scazut in intensitate, lucru pe care l’am tot monitorizat in ultima vreme. Mai concret, monitorizarea exista in continuare in media, insa s’a mai lasat din lat dupa buboaiele ce s’au tot spart cu intruziunea baietilor in tot si toate! 😉 N’am apucat sa mai scriu asta … dar e ok si aici.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura