Uniti f0tem Romania!

Iertati titlul direct, da asta e limba romana, vulgara si urata ca asistatii sociali!

Aia care au un dram de minte mai mult decat un cacat de gaina (sa nu jignim gaina) au asteptat zilele astea un coverOP prin care se va incerca o acoperire a scandalului momentului in care punct central e Coldea si sluga doamna Kovesi (mai ridicola activa ca oricand in media) pentru ca sistemul sa fie salvat. Din aceste considerente …

 • au incercat dosarele mineriadei .. nu a tinut … cui pana mea ii mai pasa de Iliescu?
 • au incercat gasirea miraculoasa a unui ONG oarecare pipiridian a dosarului “Bechtel”, nu a tinut, cui dracu ii mai pasa de ceva ce stiam?
 • au incercat albirea lui Coldea prin trecerea in rezerva inclusiv printr’un interviu exclusiv agerpress al ghinaralului ce s’a sacrificat pentru noi … n’a tinut!
 • au iesit azi clonele in strada pentru amnistie … se pare ca nu tine, pentru ca …

Poporul asta, ala care a dat un vot in 11 septembrie, se dovedeste constient din momentul in care a dat acel vot, iar aia cateva sute de onanisti .. ma scuzati, oengisti, iesiti in strada pentru o lege IN CONSULTARE inca … nu ii mai crede nime’ daca azi ghinaral Coldea nu mai e la coordonare, iar din cate stiu nenea Soros nu prea e deloc iubit de licuricul cel mare ce zilele astea va fi uns!

Mars la vagauna javrelor! Vremea voastra a trecut, armata clonelor a murit in 11.12.2017!

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

9 Responses

 1. cola says:

  Dacă mă întrebi pe mine, guvernul e tembel.. trebe o acțiune în forță împotriva drogurilor, ușoare sau nu, și toți imbecilii ăștia, cu familiile lor, vor fi in strada PENTRU amnistie..

 2. ice4you® says:

  Pai ce dracu ma prietene Cola, doar pe la ANAF s’au dat la cativa bani pungulita! Cred ca si’au facut baetii astia rezerve pentru cativa ani de proteste. laugh

 3. Malin says:

  Mie imi pasa de Iliescu pentru ca e artizanul unei lovituri de stat mascata sub revolutie si merita sa ajunga unde-i e locul.

 4. Vasile says:

  Uraa protest, unde, unde……?! Cat se da dom’le, unde ma inscriu…. ?!

 5. Răcnetul Carpaţilor says:

  Români din patru colţuri, acum ori niciodată
  Uniţi în cuget şi-n simţiri!
  Strigaţi în lumea largă că România-i f0tută
  Prin intrigă şi silă, viclene uneltiri!

 6. Vasile says:

  Maline daca nu era Iliescu acum faceai suruburi pe la vreo fabrica, la ora asta lumina era stinsa si pe 26 bagai omagii 😉 asta daca Ceausescu era “immortal”

 7. cola says:

  Pai cu atât mai mult.. trebe sa intre in ei nu jandarmii, ci aia de la antidrog, un sfert din protest se muta la Rahova urgent.. retarzii sufletului, slugi de securiști și trădători de țară, până și lozincile le-au furat de la cei care au ieșit în stradă acum niste ani împotriva mafiei portocalii și securistoide..

 8. Vasile says:

  Aha, ha Stimabile te-a sunat Coldea laugh

 1. 10/18/2017

  […] dupa ce restul tentativelor de minimizare a pagubelor pentru salvarea sistemului sinistru au esuat lamentabil. Cum era de asteptat, s’a trecut la lupta la baioneta in transee, in strada fiind scoasa […]