PNL frizeaza ridicolul|Sa radem cu Turcan

Nu am crezut ca PNL poate deveni mai ridicol decat a fost in perioada doamnei Gorghiu Dej! Raman memorabile fazele in care doamna Gorghiu facea incursiuni pe centura sau cersea sendvisuri pentru PNL pe la usi, copiilor … ei bine, daca am crezut atunci ca le’am vazut pe toate, stimata doamna Turcan, noul presedinte intermar al PNL se pare ca intentioneaza sa duca ridicolul pe noi culmi din ce intelege domnia sa ca inseamna opozitie! laugh

Sa o luam cu inceputul: intr’o conferinta de presa sustinuta azi de PNL, doamna in cauza declara urmatoarele …

„PNL îi solicită dlui Liviu Dragnea să spună public şi transparent la câte evenimente participă cu ocazia învestirii lui Donald Trump, ca românii să ştie câte zeci de mii de dolari a cheltuit pentru propria sa imagine”
….

„Îl întrebăm, de asemenea, pe Liviu Dragnea de ce a acceptat în primă fază ca deplasare să-i fie plătită de către Parlamentul României, nefiind o vizită oficială. Îi atragem atenţia dlui Liviu Dragnea că deplasările neoficiale în cazul său nu sunt plătite din bani publici”

Bun pana aici, no amu sa vedem cat de ridicola e doamna in cauza si partidul pe care il reprezinta cu atat de multa mandrie, ca mai apoi sa intelegem de ce cred eu ca PNL o sa aiba soarta PNTCD cu asemenea idioti la conducerea lui, care au furat partidul asta sa isi bata joc de el:

  1. Invitatia la ceremonia de ungere a marelui licurici, este una cat se poate de oficiala din momentul in care, Liviu Dragnea a fost invitat in calitate de presedinte al camerei deputatilor!
  2. Avand in vedere faptul ca este o invitatie oficiala pe considerentele de mai sus, Liviu Dragnea avea tot dreptul sa apeleze la fondurile camerei deputatilor pentru a isi achita aceasta deplasare oficiala!
  3. Desi avea aceasta posibilitate cat se poate de legala si morala in acelasi timp, Liviu Dragnea a ales intr’un final ca deplasarea sa ii fie platita din fondurile proprii ale PSD la care a putut apela, invitatia venind si pe baza acestei calitati!

Cat de ridicol sa fi sa vii in fata natiei asteia si sa aberezi asemenea lucruri? Cat tupeu sa ai sa vi sa ceri asemenea socoteli anapoda, cand inca nu ai explicat nimanui de ce o treime din banii PNL folositi in campanie sunt cel putin dubiosi in baza verificarilor de rambursare … dealtfel si cel mai mare procent din toate partidele prezente in campanie?!

Nu stiu de ce,  insa cred ca aceasta este doar un episod de prostie din multe altele care vor urma.

Felicitari stimata doamna, ati reusit sa o bateti la curul gol in prostie pe doamna Gorghiu!

Nota de subsol: despre ridicolul sasului care a cersit azi pe la usile lui Grindeanu un loc la masa … prefer sa o las cum a cazut.

2 comentarii la „PNL frizeaza ridicolul|Sa radem cu Turcan”

  1. Acum cateva clipe am avut o revelatie; Nu vi se pare ca Turcanu seamana cu bunicuta de pe sticla de ulei, la coafura, nu ca as vrea sa jicnesc bunicuta da era asa o impresie 😉

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura