Ghid practic: cum sa nu iei teapa la cantarul din piata

Nu mi’am propus sa scriu azi numai despre tepe … dar asa s’a nimerit.

Inca una din categoria: citeste si da mai departe!


Cum mult tupeu si dexteritate dezvoltata in timp, precupetele din piate nu se feresc sa te traga in piept la cantar printr’o metoda pe cat de simpla pe atat de ingenioasa si eficienta. Urmariti cu atentie greutatea agatata intr’o punga de cantar …


O cunoaste careva pe precupeata in cauza?! Cine se baga sa faca un bine si sa ii sparga ochelarii pentru toti cei pe care ii trage la cantar sau cel putin sa o reclame la politie?!

Ca si sfat pentru evitarea tepelor la cantarul precupetilor din piata, va recomand sa nu ezitati sa folositi pentru verificarea cantitatilor si cantarul de control pe care il gasiti montat in fiecare piata din tara!

7 comentarii la „Ghid practic: cum sa nu iei teapa la cantarul din piata”

  1. Pungile alea care trag la cantar sunt de fapt diverse. In functie de cat cumpara lumea. Daca se cumpara cantitati mai mari, exista pungi mai mari care sa traga smile

    Răspunde
  2. Rezolvare pe care am gasit-o eu e simpla, nu mai cumpar din piata. Da, stiu, nu sustin economia locala – bla bla bla – adevarat si nu, eu nu vreau sa sustin meltenii cu BMW.

    Răspunde
  3. La un kil de rosii cu minunea aia poti scoate si 50 bani/kil. La un kil nu ii mare lucru, la 1000 de kile in schimb se aduna ceva … si am luat in discutie rosiile … ca daca vorbim de ciresele astea cu samburi de aur care costa 8-9 lie/kil … daca tragi 1-2 lei/kil la 1000 de kile incepe sa devina tentant pentru cacatii astia fara bun simtul muncii celui la care ii iau banii.

    Răspunde
  4. Parca nu mai asa te fura. Cere-le certificatul de verificare metrological a cantarului. Sau fa reclamatie la OPC sa le ia cantarele la purecat. O tipa care lucreaza la metrologie mi-a aratat cum poti sa mecheresti un cantar electronic, darmite o balanta. Orice, numai sa faca bani muuulti. Mai ales ca marfa o iau la pret de nimic de la cel ce trudeste si nu dau bon fiscal sau chitanta.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura