ingerisidemoni.ro – IceWorld 2.0

ingerisidemoni.ro 2.0 – este rodul muncii mele de’a lungul a 2 ani de zile, dupa ce google mi’a inchis fara vreo explicatie, blog’ul gazduit de catre ei. Am trecut peste acel moment si am luat decizia ca urmatorul meu site sa fie unul care nu mai foloseste o platforma gratuita pentru ca munca sa nu imi fie furata cand au altii chef, lucru care s’a si intamplat. Ca proiect demarase intr’o alta directie, a suferit de atunci numeroase treceri prin timp si chiar abandon intr’o vreme (cam ca toata viata mea si toate la cate muncisem din greu) pana astazi cand imbraca o noua hainuta ce incearca sa il duca mai sus decat un simplu blog. Pentru a realiza asta, in ultima vreme am incercat ca in primul rand sa ii imbunatatesc continutul, astfel ca au aparut sectiuni noi, cum ar fi Cenaclu (unde nu scriu doar eu ci pot scrie toti cei care isi doresc asta)  sau Tehnologie/teste/review, o sectiune de mai mult de nisa, dedicata pasionatilor de IT si tehnologie. Necesitatea ei a aparut din momentul in care am inceput sa scriu din nou cu si despre IT, in revista online pcmhz.com, un alt proiect la care muncisem mult si il abandonasem aiurea.

Din punct de vedere tehnic, a primit si mutarea pe un server nou, mai rapid si performant, ce sper sa aduca un acces mai rapid si timpi mult mai buni de incarcare.

Noua interfata de start, a venit ca un dar ce i l’am facut inainte de pasti, ca tot se poarta inoitul, aducandu’mi aminte de vremurile cand copil fiind, bunicuta mea ma imbraca cu haine noi in ziua de pasti. Odata cu noua interfata, am oficializat si intrarea in proiectul pentrucapot.ro, pe aceasta cale multumindu’i din suflet fondatorului acestui proiect, un om deosebit ce m’a ajutat sa pun la punct acest site din punct de vedere tehnic.

Cu astea fiind spuse … sper doar sa va placa aceasta versiune 2.0 care cu siguranta ca va suferi noi modificari in timp. 😉

Welcome to IceWorld 2.0!

2 comentarii la „ingerisidemoni.ro – IceWorld 2.0”

  1. Cand am pornit site-ul, am crezut ca am gresit adresa, obisnuita fiind cu vechea interfata de atat vreme. Imi place ce am vazut, stiu ca ai muncit mult si te felicit ca ai avut puterea de a reface din nimic acest IceWorld 2.0, care de departe este mult mai evoluat si frumos decat cel vechi, de care recunosc insa, ca mie una imi este dor uneori, mai ales ca aici ti-a luat ceva vreme sa revi la cel pe care il stiam. Succes in continuare!
    Te pup.
    Ramona.

    Răspunde
  2. Cum ai facut acel roller sau cum se numeste de la inceputul paginii? Foarte cool!!! Pana la urma e sau nu un blog? laugh Congrat-s! 😉

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura