4 comentarii la „MIŞU FOTINO nu mai este printre noi!”

  1. Ai dreptate … cu toate ca asa cum am mai zis intr’un post din urma in care mai plecase dintre noi o alta legenda, am avut ocazia sa vad pe scenele teatrelor de la noi, copii tineri si foarte talentati, care joaca pe 7 milioane si vor ramane vesnic anonimi pentru ca arta nu mai este o prioritate in promovarea massmediei de oricare ar fi ea. Promovate aceste talente, poate ca ar mai umple aceste goluri … dar altfel … nu au cum sa treaca de conditia unui actoras oarecare. Raman in frunte fufele si fanfaronii … in timpul in care in anonimat se sting valorile.

    Răspunde
  2. In ultima vreme am stat oarecum aproape de teatrul din Ploiesti.
    Am avut surpriza sa vad ca se joaca cu sala plina, chiar se pun scaune din exterior. Asadar, public exista, dar… promovare nu. Pe televiziunile locale se mai misca un pic lucrurile, inca mai sunt promovati oamenii de cultura…

    Răspunde
  3. Sa stii ca aceiasi este situatia peste tot in tara. Eu am avut ocazia sa merg in cateva teatre si nicaieri nu gasesti sali goale … ba dimpotriva. Da … public exista … in ciuda celor care ne asigura la TV ca nu exista public pentru asa ceva si de aia au dejectiile … pardon … productiile pe care le au!

    Televiziunile locale nu conteaza mare lucru nici macar pe plan local din pacate. Degeaba promoveaza una alta … cu o floare nu faci primavara.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura